Geen nieuwe meldingen

Stationstraat 9, Spijkenisse

HIFU-facelift therapie voor zones naar keuze bij Beauty Paradijs in Spijkenisse

Tot 62% korting.
Kies optie

In een Notendop

Met deze behandeling die gebruik maakt van ultrasound kan je huid strakker worden gemaakt zonder dat er gesneden hoeft te worden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als wanneer je de hoogste verdieping van een gebouw wil bereiken kan ook een facelift je naar een hoger niveau tillen. Zit in de lift met HIFU-facelift therapie bij Beauty Paradijs.

Kies uit 3 opties

  • € 139 voor HIFU-facelift therapie voor wenkbrauwlift of gebied onder ogen + kraaienpoten (waarde € 300)
  • € 149 voor HIFU-facelift therapie kaaklijn of onderkin (waarde € 400)
  • € 249 voor HIFU-facelift therapie combinatie, kaaklijn én onderkin (waarde € 500)

HIFU (“High Intensity Focused Ultrasound”) facelift therapie is een moderne techniek om de huid gladder en strakker te krijgen zonder snijden. De ultrasone geluidgolven worden ingezet voor verstrakking van het weefsel van het gezicht, dat nieuw collageen gaat aanmaken. Collageen heeft een liftend effect, waardoor je huid kan verstevigen en ‘verjongen’. Deze behandeling kan op meerdere plaatsen op het gezicht worden uitgevoerd.

HIFU-therapie wordt gebruikt voor het liften van wenkbrauwen, kraaienpootjes (ogen), kaaklijn en verbetering van de halscontouren.

De behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen, als je onlangs bent behandeld met fillers en mensen met stoornissen aan het immuunsysteem, hart-, lever- en nierinsufficiëntie, allergieën en serieuze hartritmestoornissen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 325 903 of online via https://beautyparadijs.boekingapp.nl/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Bel vooraf wanneer je twijfelt of je huid geschikt is. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, als je onlangs bent behandeld met fillers en mensen met stoornissen aan het immuunsysteem, hart-, lever- en nierinsufficiëntie, allergieën en serieuze hartritmestoornissen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Paradijs

Deze beautysalon trakteert je met een persoonlijke, deskundige benadering op een dito behandeling en advies. Met een naam als Beauty Paradijs verwacht je een lange lijst aan beautybehandelingen om uit te kiezen - bijvoorbeeld skin rejuvenation, couperose-behandelingen, epileren, wimper-extensions, spray-tanning, ontharen en pedicure, om er maar een paar te noemen - en die verwachting maken ze in het centrum van Spijkenisse moeiteloos waar.

Beauty Paradijs

Gezichts- & huidverzorging, Facelift, Cosmetische behandelingen