Geen nieuwe meldingen

Stationstraat 9, Spijkenisse

Ooglidcorrectie met Plasma Lift Soft Surgery bij Beauty Paradijs in hartje Spijkenisse

Kies optie

In een Notendop

Via deze non-invasieve medisch-cosmetische behandeling wordt overtollig huid puntsgewijs verdampt wat een liftend effect kan opleveren.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
E
Eline
6 beoordelingen1 beoordelingen
april 17, 2020
Via de mail contact gehad omdat mijn Groupon bijna verloopt. Ze hebben de Groupon alvast ingewisseld, zodat ik na de Corona crisis een afspraak kan maken, zonder extra kosten. Erg fijn!
J
Joyce
5 beoordelingen4 beoordelingen
februari 10, 2020
Heerlijke gezichtsbehandeling!
C
ChristaHELPFUL REVIEWER
7 beoordelingen2 beoordelingen
december 1, 2019
Goed. Enkel wel erg snel. Geen uitleg wat ze gingen doen. Ook geen koffie of thee gehad
S
Sharon
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 23, 2019
Heerlijk genoten van mijn gezichtsbehandeling! Professioneel geholpen door Kimberly en erg blij met het resultaat. Ik ga zeker nog een keer terug.
J
Joyce
5 beoordelingen4 beoordelingen
november 8, 2019
Super service, heerlijke behandeling!
W
WendyHELPFUL REVIEWER
2 beoordelingen2 beoordelingen
november 6, 2019
Gezichtsbehandeling was heerlijk, het had alleen iets geïnteresseerder gemogen. Tijdens het gezichtsmasker had ik het idee dat ze me vergeten was. Ik was ook een stuk eerder klaar dan mijn vriendin in de kamer naast me.
L
LiaTOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
11 beoordelingen6 beoordelingen
november 4, 2019
Een fijne schoonheidssalon. Door Kelly behandeld. Heel erg vriendelijk en professioneel geholpen. Goede uitleg over de producten. Top!!
O
Ozlem
7 beoordelingen1 beoordelingen
november 3, 2019
Professioneel, bekwaam en veel privacy in de behandelruimtes. Ruime openingstijden.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Je oogleden kunnen net als een goed gemaakt proefwerk baat hebben bij een correctie om zo die perfecte 10 te kunnen halen. Gooi hogen ogen met een behandeling bij Beauty Paradijs.

Kies uit twee opties

  • € 199 voor een ooglidcorrectie met Plasma Lift Soft Surgery voor oogleden boven OF onder (waarde € 400)
  • € 349 voor een ooglidcorrectie met Plasma Lift Soft Surgery voor oogleden boven EN onder (waarde € 800)

Plasma Lift Soft Surgery is een non-invasieve medisch-cosmetische behandeling waarbij geladen plasmadeeltjes puntsgewijs een stukje van de overtollige huid verdampen, zonder de huid zelf aan te raken. Daardoor trekken de huidvezels samen wat een verstrakkend en liftend effect heeft.

Maar voordat het zo ver is wordt er een huidanalyse gedaan met een apparaatje. Daarbij wordt gekeken of je huid geschikt is voor de behandeling. Daarna wordt de huid oppervlakkig verdoofd met een speciale crème. Aangeraden wordt om deze EMLA-verdovingscrème zelf mee te nemen (op recept van de dokter verkrijgbaar bij de apotheek). Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes die goed verzorgd moeten worden. Dit zal je uitgebreid uitgelegd worden.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid huidoverschot, complexiteit van het huidprobleem en individuele wensen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 325 903 of online via https://beautyparadijs.boekingapp.nl/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Bel vooraf wanneer je twijfelt of je huid geschikt is. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Paradijs

Deze beautysalon trakteert je met een persoonlijke, deskundige benadering op een dito behandeling en advies. Met een naam als Beauty Paradijs verwacht je een lange lijst aan beautybehandelingen om uit te kiezen - bijvoorbeeld skin rejuvenation, couperose-behandelingen, epileren, wimper-extensions, spray-tanning, ontharen en pedicure, om er maar een paar te noemen - en die verwachting maken ze in het centrum van Spijkenisse moeiteloos waar.