Geen nieuwe meldingen

Strijpsestraat 94, Eindhoven

Onbeperkt tatoeage verwijderen bij BodyRestyle in Eindhoven

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 85% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat ongewenste tatoeages langzaam vervagen met behulp van een onberkt aantal laserbehandelingen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor onbeperkt verwijderen van een tatoeage van 1 – 5 cm² (waarde € 480)
  • € 89,99 voor onbeperkt verwijderen van een tatoeage van 5 – 10 cm² (waarde € 600)
  • € 129,99 voor onbeperkt verwijderen van een tatoeage van 10 - 20 cm² (waarde € 720)

De naam van je -inmiddels ex- geliefde groot op je borstkas of het gezicht van de zanger van je favoriete jaren ‘90 boyband op je kuit….het leek toen zo’n goed idee, maar misschien krijg je nu niet meer van die nostalgische gevoelens als je er naar kijkt. In dat geval kan je deze versierselen vakkundig laten verwijderen met behulp van de Pico-laser, een snelle en veilige manier om van ongewenste inktdeeltjes af te komen. Tijdens de behandeling worden laserpulsen uitgezonden. De energie hiervan dringt de huid binnen en vernietigt het pigment van de tatoeage. De hoeveelheid behandelingen die nodig is en het resultaat zijn o.a. afhankelijk van het soort en de hoeveelheid inkt, de leeftijd en plek van de tattoo en de gevoeligheid van je huid. Gemiddeld zijn er zo’n 3 tot 6 behandelingen nodig om een tatoeage volledig te verwijderen. De mogelijkheden zullen van tevoren uitgebreid met je besproken worden.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor de eerste behandeling. Na inwisseling is je voucher nog 12 maanden geldig op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 476 411, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over BodyRestyle

Bij de laagdrempelige salon BodyRestyle in Eindhoven-Strijp kan je terecht voor het verfraaien en verzorgen van verschillende delen van je lichaam. Wimperextensions, tandenbleken en tandkristallen, IPL-ontharen en vet bevriezen - zomaar een greep uit het aanbod van beauty treatments. De professionele medewerkers doen er alles om je op je gemak te stellen met extra uitleg en een gezellig praatje, zodat jij ontspannen de behandeling ingaat en vervolgens tevreden de salon weer uitloopt.

BodyRestyle

Cosmetische behandelingen, Tatoeageverwijdering, Medisch, Plastische chirurgie