sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

BodyRestyle

Strijpsestraat 94, Eindhoven

Huidverjongende plasma-behandeling voor 1 of 2 zones naar keuze bij BodyRestyle in Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Ga in ongeveer 60 minuten o.a. pigmentvlekken, acnélittekens en steelwratjes te lijf zonder te snijden.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
N
Nienke
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 7, 2021
Vriendelijk personeel met een fijne ontvangst en uitleg over de behandeling. Tijdens de behandeling kwam ze regelmatig checken of de lamp nog goed voor mijn gebit stond voor het beste resultaat. Ik ben echt tevreden, en kom zeker nog een keer terug :)
I
Ilse
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 19, 2021
Echt fantastisch! Goede uitleg en ik ben benieuwd hoe het resultaat zal zijn! Maar kan het iedereen aanbevelen! Van 60 jaar naar jongere lippen. Ik kom er net vandaan en kan niet wachten tot de zwelling weg is! Maar bedankt voor je begeleiding met hopelijk goed resultaat. Tot de volgende keer!
M
Marie
4 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 2, 2021
Geweldige ervaring, zeer vriendelijjke ontvangst en heel duidelijke info Smaakt naar meer Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat
C
Caroline
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 21, 2021
Uitgebreid, goed.

Over deze deal

Geen ouder worden kan vrij eenvoudig door geen kinderen te krijgen, niet ouder worden is voorlopig nog wat lastig. Maak het beste van ouder worden bij BodyRestyle.

Kies uit twee opties

  • € 34,99 voor een plasma-behandeling voor 1 zone naar keuze (waarde € 75)
  • € 64,99 voor een plasma-behandeling voor 2 zones naar keuze (waarde € 150)

Deze plasma-behandeling is een medisch-cosmetische behandeling die ontwikkeld is om huidverstrakking en huidverjonging mogelijk te maken zonder dat daarbij gesneden hoeft te worden. Met een apparaatje ter grootte van een forse pen kunnen probleemzones heel gericht behandeld worden. Deze ‘pen’ waar elektrisch geladen plasmadeeltjes uit komen raakt de huid niet aan, de plasma wel. De behandeling wordt ingezet om overtollige huid puntsgewijs te laten ‘verdampen’ en om huidvezels te laten samentrekken zodat een liftend effect kan optreden, afhankelijk van de zone die wordt behandeld.

Houd er rekening mee dat 1 zone gelijkstaat aan een gebied ter grote van een 1 eurocent-muntje, zo’n 1,5 x 1,5 cm. Je kan kiezen uit de volgende behandelingen:

  • Acnélittekens
  • Pigmentvlekken
  • Fibromen en steelwratjes
  • Verminderen van littekenweefsel in gezicht

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 476 411, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. De omvang van een zone is vergelijkbaar met een '1-cent munt' (1,5 x 1,5 cm). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over BodyRestyle

Bij de laagdrempelige salon BodyRestyle in Eindhoven-Strijp kan je terecht voor het verfraaien en verzorgen van verschillende delen van je lichaam. Wimperextensions, tandenbleken en tandkristallen, IPL-ontharen en vet bevriezen - zomaar een greep uit het aanbod van de beauty treatments. De professionele medewerkers doen hun uiterste best om je op je gemak te stellen met extra uitleg en een gezellig praatje, zodat jij ontspannen de behandeling ingaat en vervolgens tevreden de salon weer uitloopt.