Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Oud-Zuid: gericht vet kwijtraken met "Full Body Slim" cavitatie-behandelingen bij Cryo Beauty Hub

Kies optie

In een Notendop

Laat ultrasone geluidsgolven afrekenen met ophopingen van vet op specifieke plekken zoals je buik, billen, armen, benen en love handles.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als bij een wedstrijd “Over zoveel mogelijk punaises rennen” is het bij gewicht verliezen voor de strandvakantie ook een kwestie van vroegtijdig gewicht kwijtraken, al kan je daarbij af en toe best wat hulp gebruiken. Prik een datum voor een afspraak bij Cryo Beauty Hub.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor 1 “Full Body Slim” cavitatie-behandeling met ultrasound (waarde € 195,50)
  • € 89,99 voor 2 “Full Body Slim” cavitatie-behandelingen met ultrasound (waarde € 391)
  • € 129,99 voor 4 “Full Body Slim” cavitatie-behandelingen met ultrasound (waarde € 742,50)

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Van tevoren bespreek je je wensen met de behandelend specialist. De behandelbare zones zijn:

  • Armen en benen
  • Buik
  • Zadeltassen ofwel love handles
  • Billen

Cavitatie is gericht op definitieve afbraak van vetcellen in kleine zones en maakt gebruik van ultrasone geluidsgolven (“ultrasound”). Dit gebeurt met een klein apparaatje dat op je lichaam wordt gezet. Afgebroken vetcellen worden op een natuurlijke manier afgevoerd via je lymfatische systeem en bloedcirculatie, en verlaten je lichaam via je nieren en lever.

Deze methode is er niet voor het verlies van grote hoeveelheden vet, maar juist voor het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het vet normaal gesproken moeilijk verdwijnt. Dat komt onder andere doordat je lichaam niet heel veel vetcellen tegelijk kan afvoeren. Het grote voordeel hiervan is dat je heel gericht te werk kan gaan op zones die dat volgens jou nodig hebben.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 341 8373 voor locatie Zeilstraat of 020 331 6651 voor locatie Kinkerstraat, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op: niet iedereen kan deze behandeling ondergaan. Check http://cryobeautyhub.com/ultrasonic-cavitation/ voor contra-indicaties en raadpleeg bij twijfel je huisarts of de behandeling geschikt voor je is. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cryo Beauty Hub

Cryo Beauty Hub, gevestigd in Amsterdam en Utrecht, is een toevluchtsoord als je behoefte hebt aan bijvoorbeeld een manicure, pedicure of gezichtsbehandeling. Van 20-minuten-sessies tot deluxe opties, beautybehandelingen zijn er in overvloed. De naam Beauty Hub is daarom ook meer dan terecht. Maar waar komt die Cryo dan vandaan? Dat is een afkorting voor cryolipolyse, een behandeling die ontwikkeld is om plaatselijk vet permanent te verwijderen met behulp van koelingstechniek. Let wel, deze techniek is geen shortcut om snel veel gewicht te verliezen, hij is bedoeld voor figuurcorrectie. Denk aan vetophopingen rondom de buik die maar niet weggaan. Zie het als een aanvulling op je gezonde levensstijl of sportschema.

Cryo Beauty Hub zegt graag dat ze een oase van rust in de hoofd- en Domstad zijn. Een oase van rust zonder massages en hamam is slechts een oase en daarom kan je bij deze hub ook terecht voor o.a. hotstone- en aroma-oliemassages én is er een sauna en een stoomcabine. Je leest het goed, als je zin hebt in een dagje wellness zit je hier ook goed.