sluit
TTD Launch

Eventsbakery

Groene Heuvels 1, Ewijk

Dagje klimmen en ravotten voor 1 of 2 personen bij Eventsbakery in Ewijk, vlakbij Nijmegen

Kies optie

In een Notendop

Overwin angsten en klim naar de hoogste boomtop, balanceer via houtje-houtje-bruggen naar de overkant of maak een vrije val van 15 meter.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Dagje klimmen en klauteren in het Eventsbakery-klimpark
  • Entree voor 1, 2 of 4 personen
  • Probeer Spider-Man te evenaren aan de grote klimwand of duik zo vrij als een vogel van 15 meter hoog naar beneden
  • Voor iedereen met een gezonde dosis energie
  • Kinderen vanaf 8 jaar en 130 cm lang, spelen veilig onder professionele begeleiding
  • Leuk voor verjaardagfeestjes, vriendenweekenden en teambuilding

Deal-Voorwaarden

Niet geschikt voor personen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Minimum leeftijd 8 jaar. Minimale lichaamslengte 130 cm. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht online reserveren op https://eventsbakery.nl/tickets-boeken. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Gratis entree voor kinderen onder de 2 jaar. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Maximaal 10 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Eventsbakery

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke uitje met actie, avontuur en teambuilding, dan komt dat voor de bakker. Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.