Houd jij ook zo van schaatsen? Geen andere sport geeft het gevoel dat je krijgt als je je over het gladde ijs beweegt. Terwijl je rond zweeft over de baan gebruik je je been-, bil- en dijspieren. Schaatsen is één van die sporten waarbij je ongemerkt je buikspieren aanwend om in balans te blijven. Kortom, schaatsen is uitermate geschikt voor degenen die de 'moeilijke plekken' van het lichaam weer in vorm willen brengen. Bovendien is schaatsen gewoon een superleuke en typisch Hollandse bezigheid! Met onze grote korting op goedkoop schaatsen in Utrecht houd je meer dan voldoende budget over voor een heerlijke kop warme chocolademelk!

Geniet nu goedkoop van schaatsen in Utrecht met Groupon!

Benut je vrije tijd optimaal en maak er een actief dagje van met onze korting op schaatsen in Utrecht! Pak nu deze korting die kan oplopen tot wel zeventig procent en spreek af met je vrienden om samen eens op de ijzers te staan! Deze aanbieding is geschikt voor jong en oud en kan een leuke invulling zijn van een familiedag of personeelsuitje. Trek warme kleding aan en geniet van deze gezellige vorm van beweging. Uiteraard is het ook mogelijk om goedkoop te schaatsen in Utrecht als je een beginner bent, er zijn hulpmiddelen aanwezig om je eerste stappen op het ijs te kunnen zetten! Veel plezier!

Luidt de winter in bij ijsbaan Utrecht!

Soms lijkt de winter in al zijn somberheid op je af te komen wanneer je bedenkt dat je niet zomaar meer even naar buiten kunt. Veel vrije tijd wordt in de zomer namelijk buiten doorgebracht. Gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om je binnen te vermaken, wat dacht je van een lekker rondje schaatsen en daarna een warme kop chocolademelk bij ijsbaan Utrecht? Met de kortingsbon van Groupon hoef je je niet meer druk te maken over je budget, want een uitje bij ijsbaan Utrecht is nu goed te betalen. Het enige wat je nog hoeft te doen zijn je schaatsen en wanten van zolder halen!

Naar ijsbaan Utrecht in je vrije tijd!

Als dan eenmaal die schaatsen en wanten klaarliggen dan is de weg naar ijsbaan Utrecht snel gemaakt. Ook al hoop je misschien stiekem op een strenge winter met een Elfstedentocht, de kans daarop is niet erg groot en dan ben je toch wel blij dat je terecht kunt bij ijsbaan Utrecht. Wil je wat extra kilootjes kwijt na de feestdagen en is het weer er niet naar om een stukje te gaan hardlopen? Koop dan nu de kortingsbon van Groupon en ga de schaatsbaan op. Ook wanneer je een leuk uitje zoekt voor een verjaardags- of vrijgezellenfeestje heb je gegarandeerd een geslaagde dag. Kortom, reden genoeg voor een rondje op de ijzers!

Lees verder