Geen nieuwe meldingen

De Nationale Gezondheidsbeurs

Tot 60% korting.
220+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Bezoek de grote beurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl, met auteurs, bloggers en sprekers en meer dan 300 stands.

Wat je krijgt

  • Ticket(s) voor de Nationale GezondheidsBeurs 2020
  • Data: 6 t/m 9 februari 2019
  • Tijden: dagelijks van 10:00 tot 17:30 uur
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Kinderen t/m 12 jaar gratis entree

Van gezonde smoothies tot ontspannende massages en actieve workshops. Om inspiratie op te doen voor een gezonde leefstijl hoef je je niet in bochten te wringen maar breng je een bezoek aan de Nationale GezondheidsBeurs 2020.

De Nationale GezondheidsBeurs

De Nationale GezondheidsBeurs strijkt van 6 t/m 9 februari weer neer in de Jaarbeurs Utrecht. Elke dag ben je er van 10.00-17.30 uur welkom om inspiratie op te doen voor een gezonde leefstijl. Op de beurs vind je o.a. healthy juice bars, een heus kooktheater en verschillende gezondheidstesten. Met meer dan 325 exposanten is er altijd wel een stand die helemaal aansluit bij jouw behoeften. Daarnaast kan je deelnemen aan verschillende actieve workshops, luisteren naar 150 leerzame presentaties of even ontspannen tijdens een massage. Uiteraard zijn er ook dit jaar weer veel bekende gasten die hun opwachting maken. Ondernemer, presentatrice en modeblogger Anna Nooshin, Kelly Weekers van Happy Life, topkok Rudolph van Veen, Isa Hoes & Medina Schuurman en poepdokter Nienke Gottenbos. Bij bezoek aan de Nationale GezondheidsBeurs krijg je een gratis receptenboekje én heb je gratis toegang tot de Allergiebeurs die gelijktijdig in de Jaarbeurs plaatsvindt.

Aangezien de beurs in het centrum van Utrecht gehouden wordt, is een bezoek uitstekend te combineren met een dagje Domstad. Utrecht en de Jaarbeurs zijn bovendien goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor de Nationale GezondheidsBeurs op 6 t/m 9 februari 2020 in Jaarbeurs Utrecht.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, deze bevat een barcode die gescand wordt aan de deur.
Meer info: openingstijden: 10.00-17.30 uur. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis de Nationale GezondheidsBeurs bezoeken. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Ga vóór je bezoek naar de actiepagina op www.denationalegezondheidsbeurs.nl/acties/ en download je gratis digitale receptenboekjes en het dagprogramma. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

De Nationale Gezondheidsbeurs

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Expositie, Festival