Geen nieuwe meldingen

Coureur voor een Uur

(Zelf) racen op het circuit van Zandvoort, Assen of Zolder voor 1 of 2 personen met Coureur voor een Uur

Resterende tijd beperkt!
Tot 68% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ervaar hoe een echte coureur over het circuit blaast of krijg gedetailleerde 1-op-1 instructies om vervolgens zelf het circuit op te gaan.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 10 opties

  • € 24,99 voor een circuitdag Zandvoort incl. “Taxi-Experience” (waarde € 79)
  • € 109,99 voor een circuitdag Zandvoort incl. “Race-Experience” (waarde € 159)

  • € 59,99 voor een “Taxi-Experience” op circuit naar keuze voor 1 persoon - BMW E36 325i (waarde € 109)
  • € 109,99 voor een “Taxi-Experience” op circuit naar keuze voor 2 personen - BMW E36 325i (waarde € 218)

  • € 134,99 voor een “Race-Experience” op circuit naar keuze voor 1 persoon - BMW M3 (waarde € 279)
  • € 259,99 voor een “Race-Experience” op circuit naar keuze voor 2 personen - BMW M3 (waarde € 558)

  • € 109,99 voor een “Taxi-Experience” op Circuit Zandvoort voor 1 persoon - Audi RS5 (waarde € 225)
  • € 284,99 voor een “Race-Experience” op Circuit Zandvoort voor 1 persoon - Audi RS5 (waarde € 579)

  • € 164,99 voor een “Taxi-Experience” op Circuit Zandvoort voor 1 persoon - Audi R8 V10 (waarde € 335)
  • € 414,99 voor een “Race-Experience” op Circuit Zandvoort voor 1 persoon - Audi R8 V10 (waarde € 835)

Circuitdag:

Op circuitdag kom je tussen 9 en 17 uur op Circuit Zandvoort om een kijkje te nemen in de pits, daar de auto’s in de pitbox te bekijken, ermee op de foto te gaan en een babbeltje te maken met de coureurs. Tijdens deze dagen testen de coureurs voor toekomstige races hun auto’s. Maar jij kan zelf ook een raceauto en het circuit uittesten. Kies je voor de “Taxi-Experience”, dan ga je 1 ronde mee in de auto naast een geoefende coureur die je laat voelen hoe het is om te rijden op topsnelheid. Kies je voor de optie “Race-Experience” dan neem je eerst plaats naast de coureur en legt hij je de fijne kneepjes uit van het racen op Zandvoort en na 2 rondes meerijden neem je zelf plaats achter het stuur om in nog eens twee rondes jouw maximale snelheid te testen.

Taxi-Experience:

Je wordt op de bijrijdersstoel ingesnoerd naast een professionele coureur en die neemt je drie rondjes mee over het circuit, op racesnelheid. Deelname is mogelijk voor iedereen in goede gezondheid vanaf 16 jaar.

Race-Experience:

Kruip zelf in de huid van een Formule-1 coureur: iedere deelnemer gaat mee met een coureur om de lijnen en juiste technieken te leren, waarbij de coureur nog eens 1-op-1 uitleg geeft over het rijden op het circuit. Daarna is het grote moment daar en neem je zelf plaats achter het stuur van een raceauto om het geleerde in de praktijk te brengen en over het circuit te gaan rijden. Daarbij word je vergezeld door een instructeur die de veiligheid waarborgt en probeert jou zo snel mogelijk rond te laten racen. Deelname is mogelijk voor iedereen die in het bezit is van een geldig Europees rijbewijs. Deze race-ervaring duurt 2 uur en bestaat uit 2 instructieronden en 3 ronden zelf racen.

Voorwaarden

Geldigheid: 9 maanden vanaf het moment van aankoop. Kijk voor de beschikbare data op http://coureurvooreenuur.nl/
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via https://coureurvooreenuur.driving-fun.com/reserveren/groupon, o.v.v. Groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd is 16 jaar. Een geldig Europees rijbewijs B is vereist. Eventuele schade die door eigen toedoen ontstaat aan de auto of op het circuit is voor eigen risico. Tegen een meerprijs van € 25 p.p. kan je je voor eventuele schade aan de auto door eigen toedoen ter plekke verzekeren met een eigen risico risico van € 1.500 (dit geldt niet voor schade op het circuit, die is altijd volledig voor eigen rekening). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Coureur voor een Uur

Coureur voor een Uur biedt exclusieve belevingen en arrangementen voor adrenalinejunks: racen op een circuit, driften tot je duizelt en zelfs achter het stuur kruipen van een klein vliegtuig. Het doel is bezoekers een geweldige dag te bezorgen én ze handige vaardigheden aan te leren. Je vindt ze bij Circuit Zandvoort en TT Circuit Assen, en bij Circuit Zolder bij onze zuiderburen.

Coureur voor een Uur

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.