Essential Aesthetics

Javastraat 40, Den Haag

Bovenooglidcorrectie voor beide oogleden bij Essential Aesthetics

Kies optie

In een Notendop

Ga huidverslapping rond je ogen tegen met een esthetische ingreep op de oogleden.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 749 voor een bovenooglidcorrectie voor beide oogleden (waarde € 1.500)

Deze chirurgische behandeling helpt je in de strijd tegen tekens van veroudering rond je oogleden zoals uitpuilende of verslapte ooglidhuid. Het corrigeren van de bovenste oogleden gebeurt in één ingreep die een uur duurt. Meestal worden ze onder lokale verdoving uitgevoerd. Voor je de behandeling ondergaat is een consult met een medisch vooronderzoek vereist. Dat is inbegrepen in je deal. Wanneer het medisch vooronderzoek uitwijst dat je niet geschikt bent voor de behandeling, wordt het bedrag van je groupon teruggestort. De volledige behandeling is inbegrepen in je groupon. Dus ook verdoving, poliklinische observatie en de vereiste medische onderzoeken voor en na de behandeling. 

De ingrepen worden uitgevoerd door Dr. Horatiu Dan of Dr. Adrian Costenco, die beiden aangesloten zijn bij ISAPS, een vooraanstaande internationale organisatie voor plastisch chirurgen. Ze zijn ook geregistreerd bij het BIG. Klik hier en hier om hun registraties te bekijken.

Essential Aesthetics

Essential Aesthetics gebruikt hoog aangeschreven producten voor de huidbehandelingen en werkt met gerenommeerde plastisch chirurgen en cosmetische artsen die van wanten weten. In het instituut in Den Haag word je met raad en daad bijgestaan.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen)
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 070 220 2222, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 72 uur van tevoren.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Indien uit het vooronderzoek blijkt dat je niet geschikt bent, kan je je grouponbedrag terugkrijgen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Essential Aesthetics