Geen nieuwe meldingen

Apeldoornselaan 67, Den Haag

Vet verliezen door vet bevriezen: cryolipolyse bij Esthetic Travel Hair & Beauty in Den Haag

Resterende tijd beperkt!
Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

Lokale vetophopingen gecontroleerd gekoeld om verlies van hardnekkig vet mogelijk te maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor één Cryo21-behandeling - vet bevriezen voor armen, billen, buik, dijen of rug (waarde € 100)
  • € 89,99 voor twee Cryo21-behandelingen - vet bevriezen voor armen, billen, buik, dijen of rug (waarde € 200)
  • € 129,99 voor drie Cryo21-behandelingen - vet bevriezen voor armen, billen, buik, dijen of rug (waarde € 300)

Met cryolipolyse worden lokale vetophopingen gecontroleerd gekoeld om verlies van hardnekkig vet mogelijk te maken. Bij Esthetic Travel Hair & Beauty maken ze gebruik van Cryo21: een van de nieuwste apparaten op het gebied van vet bevriezen. Daarmee gaan ze vetcellen te lijf met behulp van een koelingstechniek, waarna je natuurlijke stofwisseling de bevroren en afgebroken vetcellen afvoert. Een behandeling duurt ca. 30 minuten.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor de eerste behandeling. Na de eerste behandeling is je groupon nog een jaar geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren telefonisch op 070 2002 570, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. De eerste behandeling moet binnen 4 maanden na aanschaf plaatsvinden, de overige behandelingen binnen een jaar na aanschaf. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Esthetic Travel Hair & Beauty

Een haartransplantatie of een beautybehandeling, je boekt ze bij Esthetic Travel aan de Apeldoornselaan in Den Haag. De haartransplantatie-behandelingen vinden overigens niet daar plaats maar in Istanbul - vandaar de naam Esthetic Travel. Zaken zoals overnachtingen en transfers worden in dat geval voor je geregeld. Het enige wat je dan zelf boekt zijn vliegtickets. Geen extra zorgen aan je hoofd dus, wel extra haar. Behalve voor een haartransplantatie kan je ook bij ze kiezen voor een XL-Hair behandeling. Deze behandeling is ontwikkeld om haarverlies te remmen en nieuwe haargroei te stimuleren en wordt wél uitgevoerd in het Haagse filiaal. Daar staat een specialist op afspraak voor je klaar om vast te stellen of jouw haar in aanmerking komt voor de XL-Hair-kuur. Ter info, Esthetic Travel is er niet alleen voor haar, want ook mannen kunnen hier terecht.

Deze Haagse salon heeft meer te bieden dan alleen haarbehandelingen, anders hadden ze wel Turkish Hairlines geheten. Ze bieden er ook een viertal behandelingen op beautygebied aan: fillers en wimper-extensions, de afslankmethode Cryo21 (vet verliezen door vet bevriezen) en skinbooster-injecties. Net als bij de XL-Hair behandeling hoef je voor deze ingrepen niet eerst op het vliegtuig te stappen.

Esthetic Travel Hair & Beauty

Cosmetische behandelingen, Behandeling van cellulitis