Geen nieuwe meldingen

Eventsbakery

2 locaties

Wijk af van gebaande paden met 1,5 uur offroad en 1 uur quad rijden bij Eventsbakery

Beperkte tijd beschikbaar!
90+ bekeken vandaag
720+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Daag de adrenaline-maniak 2,5 uur lang in je uit op een uitdagend parcours met scherpe bochten, schuine hellingen en een wipwap.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 54 voor offroad en quad rijden voor 1 persoon (waarde € 179,95)
  • € 108 voor offroad en quad rijden voor 2 personen (waarde € 359,90)
  • € 216 voor offroad en quad rijden voor 4 personen (waarde € 719,80)

Keurige Karins, Verlegen Victors en Bedeesde Bernards: bij Eventsbakery kan je de haren losgooien, het hart in je borst voelen kloppen en je pupillen groter doen worden. Wees de ongekroonde koning of koningin van de heuvels, voel hoe je de grip verliest en weer opeist tijdens een offroad tocht met een krachtige terreinwagen (4x4) en een quad. Het enige wat je nodig hebt, is een rijbewijs, behendigheid, evenwicht en een fijne portie lef. De rest komt vanzelf. Laat je verrassen en sta versteld van jezelf tijdens het parcours met hinderlijke hindernissen, belachelijke bochten en op een wiebelige wipwap. Je mag 1 uur quad rijden en 1,5 uur rijden in de terreinwagen. Uiteraard trek je kleding aan die lekker vies mag worden, want je rijdt dwars door de blubber heen op het parcours.

Eventsbakery

Rustig een trui breien zit er bij Eventsbakery niet in. Maar dat hoeft ook niet, want hier kunnen alle daredevils, adrenaline junkies en thrillseekers ‘gewoon’ hun hart ophalen met o.a. paintball, quad tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Een vrijgezellig feestje? Geen probleem, bij Eventsbakery stel je zelf je feest samen. Eventsbakery heeft locaties in Nederland en België.

Onder het motto “Verveel je niet!” organiseert Eventsbakery actieve games en workshops door heel Nederland. Bekijk dus ook even de andere deals.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op https://eventsbakery.nl/combi-uitje.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimum leeftijd voor deelname: 18 jaar. Je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Maximaal 12 personen per activiteit. Geldig voor de locaties moordrecht en Nuenen, je kan altijd terecht wanneer je met minimaal 10 personen bent. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Eventsbakery

Sport of buitenactiviteit, Racen, Sightseeing of tour, Outdoor-avontuur & tocht