Geen nieuwe meldingen

Leonard Springerlaan 2, Groningen

Kerstplaza: tickets voor de overdekte kermis in Martiniplaza Groningen

Tot 36% korting.
Kies optie

In een Notendop

Een hele dag plezier met 10.000 m² kermisattracties voor jong en oud, interactieve voorstellingen, diverse shows en ‘n gezellige kerstmarkt.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • Tickets voor Kerstplaza Goningen
  • Locatie: Martiniplaza Groningen
  • Data: 27, 28, 29 en 30 december 2019 en van 1 t/m 5 januari 2020

10.000 vierkante meter, dat zijn twee voetbalvelden naast elkaar, vol met attracties, kerststallen, eetkraampjes, shows en voorstellingen. Met dit entreeticket krijg je bovendien eenmalig toegang tot alle attracties en shows. Kan je er geen genoeg van krijgen? Een herhalingskaart voor de attracties en shows is al voor € 3 ter plaatse aan te schaffen, voor nog langer durend plezier.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Kerstplaza Groningen op 27, 28, 29 en 30 december 2019 en van 1 t/m 6 januari 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: niet nodig. Wissel je afgedrukte groupon bij de kassa in voor je toegangsbewijs. Het toegangsbewijs geeft ook eenmalig toegang tot alle shows en attracties.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Annuleren of omruilen voor een andere datum is niet mogelijk. Niet geldig op 25 en 26 december 2019. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kerstplaza Groningen

Deze overdekte kermis heeft ook dit jaar weer z'n weg naar Martiniplaza in Groningen weten te vinden. Van 27 t/m 30 december 2019 en van 1 t/m 5 januari 2020 is het the place to be voor wervelende shows, 10.000 m² aan kermisattracties voor jong en oud én een ware kerstmarkt.

In de grote overdekte hallen van Martiniplaza schitteren vele bekende kermisattracties in vol ornaat. Zo draai, bots en schrik je in draaimolens, botsauto's en de spectaculaire Break Dance. De echte ouwe-gouwe attracties zijn - zoals je zal merken - nog altijd een grote hit. Oefen je werp-arm tijdens het ballengooien en je schiettalent bij een schiettent, en win de mooiste knuffelbeer bij de grijpkraantjes. Ook is er een gezellige overdekte markt waar je van alles kan shoppen. Kortom, Kerstplaza Groningen staat garant voor een hele dag plezier. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Kerstplaza Groningen

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie