Geen nieuwe meldingen

Koningin Julianaplein 153, Den Haag

Chocoladepakking-behandeling van 60 minuten bij Float Center Den Haag Babylon

Kies optie

In een Notendop

Deze rug-behandeling heeft als doel de huid te verstevigen, stress te verminderen en je lichaam van gifstoffen te ontdoen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Net als bij een Kinder Surprise is het bij een chocoladepakking niet alleen de chocola waar je je op verheugt, maar juist de verrassing die je onder de chocolade(ver)pakking te wachten staat. Pak je geluksmoment bij Float Center Den Haag Babylon.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x chocoladepakking (waarde € 58,50)
  • € 57,99 voor 3x chocoladepakking (waarde € 175,50)
  • € 89,99 voor 5x chocoladepakking (waarde € 292,50)

In een behandeling van 60 minuten gaat de schoonheidsspecialiste stapsgewijs te werk:

Stap 1

Met een olierijke Epsom-zoutscrub wordt je rug voorbereid op de behandeling. De scrub verwijdert dode huidcellen en verzorgt je huid.

Stap 2

De pakking van zuivere cacaobonen en cacaoboter wordt uitgesmeerd over je rug. Het stofje endorfine heeft als doel vet af te breken en de huid te verstevigen en serotine doelt er op stress te verminderen en je humeur te verbeteren. De hoge concentratie aan mineralen (met name magnesium) is aanwezig om spierspanning in stand te houden. En de polyfenolen en vitamine A hebben tot slot als doel de transpiratie te bevorderen en hiermee gifstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Stap 3

Je rug wordt schoongespoeld en ingemasseerd met een voedende olie.

Extra

Na je behandeling kan je voor de speciale prijs van € 9,95 - op vertoon van je groupon - ook nog 60 minuten relaxen in de zoutkamer.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 6 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 071 542 7761 of 070 369 8858 of via WhatsApp op 0618 196 337, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over FloatCenter Katwijk

De één gaat een stuk wandelen, de ander gaat een uur floaten om te relaxen: drijven op zout water met dezelfde temperatuur als je lichaam zodat het lijkt alsof je zweeft. Bij FloatCenter Katwijk zijn ze gespecialiseerd in deze vorm van ontspanning, maar voor de liefhebbers bieden ze ook andere wellnessopties aan zoals (waterjet-)massages, sauna's en therapieën. En heb je liever het hele centrum voor jezelf en vrienden, dan kan dit hier ook gewoon door de gehele vestiging af te huren voor privégebruik.