sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Tandartspraktijk DentAlmere

Doetinchempad 28, Almere

Gebitscontrole, gebitsinstructie en gebitsreiniging van 30 minuten bij tandartspraktijk DentAlmere

Kies optie

In een Notendop

Ga voor een stralende glimlach door tandsteen professioneel te laten verwijderen en krijg instructies mee voor goede mondhygiëne thuis.

Over deze deal

  • Gebitscontrole, gebitsinstructie en gebitsreiniging
  • De behandeling duurt in totaal zo’n 30 minuten

  • Kom alleen of samen met iemand naar de praktijk

  • Kinderen onder de 18 kunnen gratis ingeschreven worden via de website en worden gratis behandeld
  • Eerst krijg je een korte intake en wordt je gebit gecontroleerd
  • Daarna wordt je gebit gereinigd
  • Ook krijg je instructies mee om je gebit ook thuis optimaal te kunnen reinigen

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht online reserveren op dentalmere.nl/inschrijven/. Vul bij het veld Opmerkingen in dat je via Groupon komt. Dentalmere neemt vervolgens binnen 48 uur (werkdagen) telefonisch contact met je op voor een afspraak. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m donderdag. Kijk voor de actuele openingstijden op dentalmere.nl/contact/ Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Tandartspraktijk DentAlmere

Bij tandartspraktijk DentAlmere staat het team voor iedereen klaar die een verzorgd en mooi gebit wilt hebben. In de moderne en laagdrempelige praktijk wordt rekening gehouden met alle behoeftes en wensen. Door de vele jaren ervaring kan je met een gerust hart plaats nemen in de tandartsstoel, ook als je angstig bent. Kinderen zijn meer dan welkom om gratis mee te komen! Met de auto kan je dichtbij de praktijk gratis parkeren. Op 3 minuten lopen vanaf bushalte Stedenwijk Zuid is de praktijk ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.