Geen nieuwe meldingen

Golfbaan Waterland Amsterdam

Tot 54% korting.
57 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Ontdek de Amsterdamse authentieke polder-/parkbaan met mooie, groene vergezichten en voldoende uitdaging voor ervaren en beginnende golfers.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 6 opties

9 holes

  • € 16,50 voor 9 holes Championship Course voor 1 persoon (waarde € 32,50)
  • € 32,50 voor 9 holes Championship Course voor 2 personen in één flight (waarde € 65)
  • € 59,50 voor 9 holes Championship Course voor 4 personen in één flight (waarde € 130)

18 holes

  • € 24,50 voor 18 holes Championship Course voor 1 persoon (waarde € 49,50)
  • € 47,50 voor 18 holes Championship Course voor 2 personen in één flight (waarde € 99)
  • € 92,50 voor 18 holes Championship Course voor 4 personen in één flight (waarde € 198)

Iedere speler moet in het bezit zijn van een GVB/Handicap 54, maar daarmee krijg je dan ook wel toegang tot de Championship Course bij Golfbaan Waterland voor een halve of een hele ronde. Wanneer je met z’n tweeën of vieren speelt, doen jullie dat tegelijkertijd, ofwel in één zelfde flight.

In 2014 behaalde Golfbaan Waterland de NGF A-status en in datzelfde jaar is de Par 3 Championship Course door de Nederlandse Golf Federatie “qualifying” verklaard. Dus een goede Q-kaart lopen is er eenvoudig. De authentieke polder-/parkbaan biedt behalve mooie en groene vergezichten voldoende uitdaging voor zowel de ervaren golfer als de beginner: de vele waterhindernissen om de fairways heen liegen er niet om.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2017 op alle dagen van de week vanaf 15.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0206 361 010 of online via www.golfbaanwaterlandamsterdam.nl/golfen/starttijd-reserveren/, o.v.v. Groupon. Als je online reserveert, moet je eerst een account aanmaken.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Iedere speler moet in het bezit zijn van een GVB/Handicap 54. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Golfbaan Waterland Amsterdam

Golfbaan Waterland Amsterdam is een plek om even helemaal weg te zijn en toch zo dicht bij de stad - op een kilometer of zes van het Rembrandtplein, om maar 's wat te noemen. De golfbaan staat bekend om z'n no-nonsense sfeer, dito golfers en authentieke, uitdagende baan. Op Leadingcourses.com krijgt de baan goede reviews met een mooi cijfer als gevolg. Je kan hier terecht op de 18-holes Championship Course, de par-3 baan en de Driving Range. Je komt er voor een ontspannen dagje golfen, om te oefenen, om te lessen, om sfeer te proeven, om iets te vieren en om te genieten van een hapje en een drankje in het gezellige clubhuis.

Golfbaan Waterland Amsterdam

Sport, Golf, Sport of buitenactiviteit