Zijn de acties van Groupon om voordelige sporten zoals schermen, schieten en paragliden te proberen voor jou net iets te veel actie? Bestel dan gewoon onze kortingsbonnen om tegen gereduceerd tarief te komen zwemmen in een overdekt zwembad in Amsterdam. Deze kortingsbonnen kunnen gebruikt worden door jong en oud om in een overdekt zwembad in Amsterdam te gaan zwemmen. Het geweldige is dat je het hele jaar door terecht kan in een overdekt zwembad. In Amsterdam kun je bij verschillende zwembaden terecht met de kortingsbonnen van Groupon.

In een overdekt zwembad in Amsterdam kun je je met onze kortingsbonnen voordelig vermaken.

Wil je wat aan je conditie doen maar is hardlopen of een sportschool niets voor jou? Kom dan met de kortingsbonnen in Amsterdam naar een overdekt zwembad om daar baantjes te gaan zwemmen. Zeker wanneer je last hebt van je rug of je gewrichten, is zwemmen een ideale sport voor jou. Met zwemmen maak je immers vloeiende bewegingen en hoeft je lichaam geen schokken op te vangen. Ook kinderen vinden het meestal geweldig om in hun vrije tijd eens lekker te gaan zwemmen in een overdekt zwembad in Amsterdam. In veel overdekte zwembaden zijn leuke attributen aanwezig waarop en waarmee kinderen zich in het zwembad kunnen vermaken, zoals glijbanen en drijvende luchtkussens.

Relaxen met korting in tropisch zwembad Amsterdam


Iedere dag van het jaar kan jij gebruik maken van de kortingsbonnen van Groupon. Eén van de vrije tijd bestedingen waarvoor wij een kortingsbon uitgeven, is een dagje in een heerlijk tropisch zwembad. Een modern, goed onderhouden, ruim zwembad vol tropische verrassingen! Voor jezelf, je partner en eventueel jullie kinderen zijn er verschillende leuke attracties. Denk bijvoorbeeld aan een mega-glijbaan, een bubbelbad, een sauna en een relax-warm waterbad. Na een dagje tropisch zwembad Amsterdam zul je je als herboren voelen. Heerlijk relaxen op jouw manier, in jouw vrije tijd. En dat ook nog eens met een heel fijne korting. Een dagje in een tropisch zwembad is goed voor je lijf, je geest en je portemonnee! Groupon biedt je nu dus de kans een heerlijk relaxdagje te plannen zonder dat dat een duur dagje wordt.

Fikse korting op een dagje tropisch zwembad!


Ben je toe aan een dagje ontstressen. Even je werk en verantwoordelijkheden vergeten? Dat kan met de kortingsbonnen voor het tropisch zwembad Amsterdam. Heerlijk zwemmen, opwarmen en weer afkoelen in de verschillende baden, een lekker en gezond hapje en drankje tussendoor en de zorg van de verantwoordelijke medewerkers van het tropisch zwembad Amsterdam. Klinkt zo'n ontspannen -en zeker niet duur, dankzij de korting!- dagje je als muziek in de oren? koop dan nu je eigen kortingsbon. En neem ook eens een kijkje in het uitgebreide aanbod van kortingsbonnen voor allerlei andere dagjes weg. Dit aanbod wordt regelmatig opgefrist en uitgebreid. Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van deze aantrekkelijke kortingen? Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief die je vervolgens dagelijks per mail zult ontvangen. Alvast veel relaxplezier!

Lees verder