Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Herenweg 1, Knokke-Heist

Helikoptervlucht over Knokke, Brugge en Zeebrugge met V2 Aviation

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Een vlucht van 20 minuten met uniek uitzicht over de boulevard van Knokke, de pittoreske binnenstad van Brugge en de haven van Zeebrugge.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Marc
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 17, 2021
Perfecte service om mijn groupon aankopen te verlengen. Ik kijk al uit naar de vlucht.

Over deze deal

Net als de onderwaterwereld is de bovenluchtwereld magisch, kom je er dieren tegen die zich daar moeiteloos voortbewegen en is een bezoekje een geschikte manier om de voetjes van de vloer te krijgen. Handen in de lucht voor een helikoptervlucht met V2 Aviation.

Kies uit 4 opties

  • € 79,99 voor een helikoptervlucht van 20 minuten voor 1 persoon (waarde € 185)
  • € 159,99 voor een helikoptervlucht van 20 minuten voor 2 personen (waarde € 370)
  • € 239,99 voor een helikoptervlucht van 20 minuten voor 3 personen (waarde € 555)
  • € 319,99 voor een helikoptervlucht van 20 minuten voor 4 personen (waarde € 740)

Bekijk Knokke, Brugge en Zeebrugge eens van een andere kant. De bovenkant welteverstaan. Met deze helikoptervlucht van 20 minuten krijg je in een groep van 4 personen een unieke rondleiding over deze drie plaatsen. Met ruim zicht over de boulevard van Knokke, de pittoreske binnenstad van Brugge en de haven van Zeebrugge maak je op spectaculaire wijze kennis met de diversiteit van België. En om extra te genieten van deze relaxte tour, wordt er tijdens de vlucht een bruisend glaasje cava voor je ingeschonken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop (m.u.v. feestdagen). Neem contact op met V2 Aviation om een datum en een tijdstip af te stemmen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 14 dagen van tevoren telefonisch op 0475 349 228 of via e-mail op stef.verhegge@telenet.be, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Er vliegen altijd 4 personen mee in de helikopter. Als je met een groep van 4 personen reserveert, zit je bij elkaar. Anders word je bij een groepje ingedeeld. Kom je dus met minder dan 4 personen, dan moet de datum afgestemd worden met de rest van je groepje en kom je met 4 personen, dan kunnen jullie gewoon een datum afspreken met V2 Aviation. Bij slechte weersomstandigheden neemt V2 Aviation contact met je op om een nieuwe afspraak te maken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over V2 Aviation

Bij V2 Aviation in Erembodegem zijn ze niet uit de hoogte, maar zijn ze er zeker van op de hoogte dat een helikopter veel fantastische mogelijkheden biedt. Zo kan je de helipkopter - met piloot uiteraard - van V2 Aviation inhuren voor een onvergetelijk thema-uitje met Kerst, Moederdag, je collega's of een vrijgezellendag. Of voor een romantische vlucht als bruidspaar. V2 Aviation verzorgt graag een spectaculaire entree bij verschillende restaurants en als persoonlijk chauffeur weet de piloot je snel en efficiënt van locatie naar locatie te vervoeren. Maar je kan bijvoorbeeld ook mee de lucht in om je fotografie-skills naar een hoger niveau te tillen. Kortom: de mogelijkheden reiken tot de sterren en heb je zelf een briljant idee, dan denken ze hier graag met je mee.