Geen nieuwe meldingen

Tweegangenlunch met soep en uitsmijter bij Hof Van Daam in Appingedam (vanaf 2 personen)

Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Schuif tijdens de lunch aan voor een verwarmende huisgemaakte soep en smul vervolgens van een uitsmijter met ham en kaas.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

In tegenstelling tot een uitsmijter in een kroeg trekt een uitsmijter in een restaurant je juist naar binnen, heeft hij een zacht hart en is ‘ie nóg lekkerder met een plakje gesmolten kaas op de bovenkant. Laat je verleiden tot een 2-gangen lunch bij Hof van Daam.

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor een 2-gangenlunch incl. consumptie voor 2 personen
  • € 14,99 voor een 2-gangenlunch incl. consumptie voor 3 personen
  • € 19,99 voor een 2-gangenlunch incl. consumptie voor 4 personen

Geniet midden op de dag van een lunch zoals een lunch bedoeld is. Je trapt af met een huisgemaakte verse soep gevolgd door de klassieker onder de klassiekers: de uitsmijter. Twee boterhammen zorgvuldig belegd met een gebakken spiegelei, plakje ham én plakje kaas. En omdat je daar natuurlijk dorst van krijgt krijg je er een kopje koffie, cappuccino, thee of (karne)melk bij.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hof Van Daam

Op steenworp afstand van Groningen schuif je in het historische centrum van Appingedam aan bij Hof van Daam. Je bent hier aan het goede adres voor een verwarmende pot thee of kopje koffie. Verwen jezelf met huisgemaakt gebak of pak helemaal uit met een high tea met verschillende lekkernijen. Ook voor een broodje of kop soep zit je hier trouwens goed. Door de ligging in het autovrije centrum is een bezoek aan Hof van Daam uitstekend te combineren met een wandeling of fietstocht door het Groninger landschap.

Hof Van Daam

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.