Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Italië Evenement

Kies optie

In een Notendop

Proef een grote variatie aan Italiaanse hapjes en wijnen, waag een (Italiaans) dansje en geniet van het indrukwekkende kasteel en de tuinen.

Over deze deal

  • Tickets voor Italië Evenement - Smaak & Stijl
  • Data en tijden: vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli 2021 van 10.00 tot 18.00 uur
  • Let op: zondag binnenkomst vóór 12.00 uur
  • Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1 in Utrecht

Tijdens Italië Evenement - Smaak & Stijl neem je in de tuinen en parken van Kasteel de Haar een kijkje in de Italiaanse keuken van dit seizoen. Je kan de hele dag lekker happen van traditionele en moderne gerechtjes in Italiaanse stijl. En uiteraard is er ook ruime keuze uit speciaal geselecteerde wijnen.

Zoals de Italianen van tradities houden is ook het Italië Evenement in de afgelopen 17 jaar uitgegroeid tot een feestelijke traditie om de zomer mee in te luiden. En dit jaar worden er een paar verrassende smaakversterkers ingezet. Geniet niet alleen van culinair Italië, maar ook van de karakteristieke omgeving en meer dan 250 artiesten, koks, kunstenaars en exposanten. Gegarandeerd dat er feest wordt gevierd.

Nieuw dit jaar zijn de Venetiaanse gondels waarin je geheel in stijl door de kasteelvijver kan varen. Verder zorgt een zandtekenaar dat je mond openvalt door de mooiste gebouwen van Italië die uit het zand worden opgetrokken (met voice-over van Rick Nieman) en heeft gastregio van dit jaar - Le Marche - ook genoeg in petto door het beste van de streek te etaleren, wellicht om binnenkort je nieuwe favoriete vakantieplek te worden. Tel daarbij een uniek waterconcert en dit moet haast wel het ‘Italiaanste’ feest van Nederland ooit worden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Italië Evenement op de door jou aangekochte datum bij Kasteel de Haar in Utrecht. Heb je een ticket voor zondag, dan moet deze voor 12.00 uur gescand zijn bij de kassa. Zorg dus dat je er op tijd bent.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief parkeerkosten à € 8,50 per auto.
Reserveren: Reserveer je aankomsttijd voor vrijdag en zaterdag via: https://www.italieevenement.nl/aankomst/. Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Italië Evenement