Geen nieuwe meldingen

Radarweg 230, Amsterdam

High Cocktail: drie cocktails en bijpassende hapjes voor 2-6 personen bij Koffie Academie op Amsterdam Sloterdijk

Kies optie

In een Notendop

Laat je verrassen door de gemixte smaken van drie cocktails met bijpassende “borrelbites” en “2-share hapjes”.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als in een gesprek kan je in een beker goed mengen, kan de inhoud een verschillend karakter hebben en als niemand erop zit te wachten kan je het wel shaken. Schud het van je af tijdens een gezellige High cocktail bij Koffie Academie.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een High cocktail incl. hapjes voor 2 personen (waarde € 48,90)
  • € 29,99 voor een High cocktail incl. hapjes voor 3 personen (waarde € 73,35)
  • € 39,99 voor een High cocktail incl. hapjes voor 4 personen (waarde € 97,80)
  • € 59,99 voor een High cocktail incl. hapjes voor 6 personen (waarde € 146,70)

Laat je met je drinkpartners verrassen door drie (alcoholische) mixjes die geserveerd worden met bijpassende borrelhapjes van de kaart. De cocktailshaker van dienst zorgt dat je elke ronde weer een verfrissend, zoet, zuur, zoet-zuur drankje voorgeschoteld krijgt. Deze slurp je rustig weg terwijl je wat grapt en grolt, maar pas nadat er is geproost op wat dan ook. De to share hapjes waar je aan moet denken zijn Peking-eendpannenkoekjes, pulled pork en jalapeño-kaaspoppers. Zorg wel dat je er vliegensvlug bij bent anders kan je het ‘shaken’.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Koffie Academie Sloterdijk

Er gaat vrij weinig boven goede koffie en dan nog het liefst versgebrande, om de dag mee te beginnen, voor tussendoor of om een lekker diner mee af te sluiten. Voor al deze mogelijkheden ben je bij Koffie Academie op NS-Station Sloterdijk aan het smakelijke adres. Je combineert dit zwarte goud al dan niet met een ontbijt, lunch of diner. De kaart van 'K A' is van de categorie "klein, maar fijn" met zo'n negentien gerechtjes. Zo bestel je een chicken satay of burger als avondmaal, snack je lekker wat weg met (vegan) bitterballen en jalapeño cheese poppers, of deel je met je gezelschap zogeheten 2-share gerechtjes als pulled pork taco's, waar je als de kippen bij moet zijn. Daarnaast bieden de 'koffiekenners' Barista Workshops aan waarin jij, alleen of met vrienden, binnen drie uur alle 'ins and outs' van het maken van een stevige espresso leert - branden, zetten, schuimen en opmaken - zodat je de standaard bakjes koffie thuis ook kan verheffen tot kunst.