sluit
Gebruik code MOBILE en geniet van tot wel 20% extra korting op Lokaal, alleen geldig in de Groupon app! Eindigt vannacht! Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Voetbal kijken in de Sports Bar te Amsterdam

Gezellig met je vrienden in Amsterdam naar de Sports Bar om een wedstrijdje voetbal te kijken? Deze Groupon kortingsbonnen maken de wedstrijd extra leuk. Je krijgt niet alleen korting op de bier en bitterballen tijdens de wedstrijd maar kunt ook na de wedstrijd in het restaurant van de Sports Bar in Amsterdam genieten van een heerlijk diner met korting. Hoe werkt het? Koop nu je kortingsbonnen voor de Sports Bar in Amsterdam. Ga alleen of met je vrienden naar jouw favoriete live wedstrijd naar de Sports Bar, geniet van de wedstrijd, het bier en het eten en krijg een flinke korting op de rekening bij overleg van de kortingsbonnen. Simpel en genieten!

Avondje genieten in de Sports Bar te Amsterdam

De Sports Bar in Amsterdam is er niet alleen voor sport fanaten. Naast de sportwedstrijden is het vooral ook een erg gezellig en amicale gelegenheid waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje. De Sports Bar in Amsterdam heeft ook een geweldig restaurant waar iedereen kan genieten van een heerlijk diner. Met de Groupon kortingsbonnen wordt dit zelfs extra genieten door het mooie korting voordeel. Bestel de kortingsbonnen en geniet met je vrienden, familie of zakenrelatie van een ongedwongen sfeer en een heerlijk avondje uit in Amsterdam bij de Sports Bar. Bij inlevering van de kortingsbonnen krijgt u een geweldige korting over de rekening wat de avond de perfecte afsluiter geeft.