Geen nieuwe meldingen

Korfmakersstraat 13, Leeuwarden

Oosterse 10-gangen tapas-proeverij voor 2-6 personen bij Leeuwarden Lounge

Kies optie

In een Notendop

Strijk neer in één van de loungebanken en laat je betoveren door 10 kleine hapjes die een je kijk geven in de mystieke Oosterse keuken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als heldere sterren aan een donkere hemel hebben uitgestalde tapas op tafel vaak een kleine vorm, schitteren ze met velen tegelijk en nemen ze ogenschijnlijke figuren aan zo lang je maar de juiste punten met elkaar weet te verbinden. Ga stelselmatig te werk en kom nader tot elkaar tijdens een tapasproeverij bij Leeuwarden Lounge.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een Oosterse 10-gangen tapas-proeverij voor 2 personen
  • € 44,99 voor een Oosterse 10-gangen tapas-proeverij voor 3 personen
  • € 59,99 voor een Oosterse 10-gangen tapas-proeverij voor 4 personen
  • € 89,99 voor een Oosterse 10-gangen tapas-proeverij voor 6 personen

Tapas komen vaak in kleine vormen, maar in grote aantallen. Zo is er voor iedereen wel wat bij, valt er altijd wat uit te delen en is het ook wat makkelijker stapelen in je buik. Dat geldt ook voor deze Oosterse tapas-proeverij. Per persoon krijg je tien hapjes geserveerd. De tapas die je voorgeschoteld krijgt, zijn een selectie uit de Oosterse keuken die deze lounge kenmerkt. Wat het precies is, blijft totdat je het geproefd hebt één grote mysterie, maar laat je inspireren door Haydari (Turkse yoghurt gemixt met komkommer en knoflook) en Bolanie (deeg gevuld met gekruide aardappelpuree).

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Binnenlopen kan van 17.30 tot 19.30 uur. Let op: beperkte beschikbaarheid op vrijdag en zaterdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Leeuwarden Lounge

Lekker languit liggen in de loungebanken, klinken op een mooie avond met een goed glas wijn of je buik vullen met Oosterse gerechtjes. Het zijn zomaar drie opties om een vrije avond mee in te vullen bij Leeuwarden Lounge. En ze zijn ook heel goed te combineren. Het tapas-drinks-en-meer-restaurant vind je op 14 minuten lopen vanaf het centraal NS-station en is ook per auto goed bereikbaar. Alles is er hier gericht op puur genieten. De Oosterse tapas en het interieur maken er een geurig en en warm geheel van.

Leeuwarden Lounge

Restaurant, Spaans