Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Ooglaser-kliniek

Amsterdamseweg 414 1181 BT, Amstelveen

Ooglaserbehandeling voor 2 ogen bij Ooglaser-kliniek in Amstelveen: LASEK, EpiLasik of IntraLasik (vanaf € 999)

Kies optie

In een Notendop

De ooglaserbehandeling is incl. voor- en nazorg en als je niet geschikt bent voor een behandeling krijg je je geld terug.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

De krant met verkrampte armen van je af houden, het nummerbord van de auto’s voor je niet meer kunnen lezen en steeds dichter naar de tv moeten toeschuiven om te zien dat die serie weldegelijk ondertiteld is. Zie je problemen onder ogen met ooglasercorrectie bij Ooglaser-kliniek.nl.

Kies uit 3 opties

  • € 999 voor een LASEK-behandeling voor 2 ogen
  • € 1.399 voor een EpiLasik-behandeling voor 2 ogen
  • € 1.699 voor een IntraLasik-behandeling voor 2 ogen

Alle behandelingen worden uitgevoerd door een Nederlandse BIG-geregistreerde oogarts.

LASEK

De meest voordelige behandeling voor ooglaseren is de LASEK-methode. Deze methode wordt vooral toegepast als LASIK of EpiLasik niet mogelijk of wenselijk is. Het is de enige methode die bij iedereen gedaan kan worden die geschikt is bevonden voor ooglaseren. De arts zal handmatig met alcohol een laagje hoornvliesweefsel van het oog verwijderen waarna de lasercorrectie kan plaatsvinden. Na de behandeling duurt het gemiddeld 5 tot 7 dagen voordat dit laagje weer is aangegroeid. Vanaf dat moment kan je onder normale omstandigheden weer veilig activiteiten doen zoals een auto besturen. Voor eventuele napijn die je gemiddeld 3 tot 5 dagen na de behandeling kan verwachten, krijg je pijnstillers voorgeschreven. Na gemiddeld een week kan je in principe zonder bril of lenzen aan het werk. Na een paar maanden of in snelle gevallen na een paar weken heb je je optimale gezichtsvermogen bereikt.

EpiLasik

De EpiLasik is een andere methode van ooglasercorrectie die de securiteit van LASEK met het comfort van LASIK combineert. Bij EpiLasik wordt alleen het meest oppervlakkige bovenste laagje van het hoornvlies, het epitheel, losgemaakt en omgeklapt. Dan wordt er gelaserd om de juiste correctie te verkrijgen. EpiLasik wordt meer en meer toegepast als alternatief voor LASEK. Met de Epi-keratoom - een speciaal soort mesje gemaakt van PMAA (hard kunststof) - wordt er een oppervlakkige opening in het epitheel gecreëerd. Het epitheel wordt zeer nauwkeurig gelift waardoor er ruimte ontstaat om te laseren. Genezing en herstel verlopen na EpiLasik veelal sneller en voorspoediger dan na een LASEK-behandeling.

IntraLasik

IntraLasik is een geavanceerde en innovatieve behandeling. Je wordt behandeld met de VISX Excimer-laser die is ontwikkeld om sneller en krachtiger te werken dan andere lasers zodat je oog aanzienlijk minder lang onder druk komt te staan. De IntraLasik maakt geen gebruik van mesjes. De behandeling is ook ontwikkeld om de hersteltijd korter te maken, in sommige gevallen kan je dan de volgende dag al terug aan het werk.

Bij alle behandelingen vindt er eerst een uitgebreid vooronderzoek van ongeveer 2 uur plaats waarin de wensen en mogelijkheden met je worden besproken. Mocht uit dit vooronderzoek blijken dat je niet geschikt bent voor de behandeling, dan krijg je het volledige groupon-bedrag terug. Wel wordt er dan € 95 voor het uitgebreide vooronderzoek in rekening gebracht. Als toevoeging op alle behandelingen kan je de CustomVue Wavefront iDesign-meting nemen. Deze technologie - oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart - maakt het mogelijk om je een persoonlijke, uitermate gedetailleerde en op maat gemaakte behandeling te bieden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 020 440 0440, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De behandeling is mogelijk bij een afwijking van -9 t/m +5. Minimumleeftijd 18 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Als bij het vooronderzoek blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling dan krijg je het groupon-bedrag terug. Wel wordt er dan € 95 voor het uitgebreide vooronderzoek in rekening gebracht. Alle methodes zijn uit te breiden met een extra CustomVue Wavefront-meting. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ooglaser-kliniek

Ooglaser-kliniek.nl heeft ruime ervaring en levert moderne behandelingen op het gebied van ooglaseren. De ooglaserbehandelingen worden uitgevoerd door twee ervaren refractieve oogchirurgen in deze kliniek aan de Amsterdamseweg in Amstelveen. Het doel van de behandelingen is je permanent te verlossen van je bril of lenzen.