sluit
TTD Launch

Paaldansstudio & Dance Centre

3 locaties

1, 3 of 5 lessen Aerial Silk óf Hoop bij Paaldansstudio & Dance Centre

Kies optie

In een Notendop

Train spierkracht, evenwicht, lenigheid en uithoudingsvermogen met oefeningen waarbij je in de lucht manoevreert.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 12,99 voor 1 les Aerial Silk óf Aerial Hoop (waarde € 40)
  • € 19,99 voor 3 lessen Aerial Silk óf Aerial Hoop (waarde € 70)
  • € 27,99 voor 5 lessen Aerial Silk óf Aerial Hoop (waarde € 100)

Aerial Silk

De lessen beginnen met een warming-up die bestaat uit diverse kracht-opbouwende oefeningen, waarna je de ingewikkeldere technieken van het Aerial Tissue onder de knie gaat proberen te krijgen. Je traint spectaculaire moves terwijl je door de lucht manoevreert. Ideaal als spiertraining en om je lenigheid te trainen.

Aerial Hoop

Tijdens Aerial Hoop train je hoog vanaf de grond en maak je gebruik van één hulpmiddel: de Hoop. Met gevarieerde oefeningen train je spierkracht, evenwicht en uithoudingsvermogen. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en stimuleren o.a. je lenigheid.

Bekijk het lesrooster hier.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://www.paaldansstudio.nl/proefles-met-voucher/. Vul je gegevens in, vink onder voucher/coupon het woord "Coupon" aan en vul onder het veld "Questions or remarks?" in dat je een groupon meeneemt.
Meer info: kijk op www.paaldansstudio.nl/lesrooster/ voor het lesrooster. Een les duurt 60 minuten. Niet te gebruiken in combinatie met proeflessen en/of andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Paaldansstudio & Dance Centre

Het team van Paaldansstudio & Dance Centre biedt allerlei lessen en workshops aan in Breda, Tilburg en Roosendaal. Er wordt gesport in kleine groepen van maximaal 13 personen. Zo is intensieve begeleiding mogelijk tijdens de lessen en loop je minder kans op blessures. De instructeurs geven ook workshops voor bijvoorbeeld personeelsuitjes of een vrijgezellenfeestje. Instructeur Antoni Wanders ken je van Holland’s Got Talent, Dancing On Ice en So You Think You Can Dance.