sluit
TTD Launch

Eventsbakery

5 locaties

2,5 uur paintball (incl. 50 balls) of 3 uur airsoft (incl. 75 balls) met 1-4 personen bij Eventsbakery, diverse locaties

Kies optie
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Zet je vizier op scherp en voel je weer kind met 2,5 uur oorlogje spelen met verf op één van de zeven indoor en outdoor ‘oorlogsgebieden’.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 2,5 uur paintball (incl. 50 balls) of 3 uur airsoft (incl. 75 balls) met 1-4 personen

  • Paintball Iedere speler krijgt bij aanvang 50 balletjes dus het getrainde oog van een professionele sluipschutter is niet vereist, maar enigszins secuur omgaan met je balletjes wordt wel aangeraden. Mocht je nou met lege handen staan, geef je dan niet over, maar bekijk de voorwaarden eens om extra munitie aan te schaffen. Op de volgende locaties is het mogelijk om het strijdtoneel te betreden:

Outdoorlocaties:

  • Eventsbakery Eindhoven: in een bosrijk gebied (alleen paintball mogelijk)
  • Eventsbakery Hardenwijk: op strand Horst
  • Eventsbakery Nijmegen: monumentale boerderij omgetoverd tot evenementenlocatie in Ewijk

Indoorlocaties:

  • Eventsbakery Antwerpen: oude loods met uitgebreid paintball-veld met een legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken
  • Eventsbakery Rotterdam: in een voormalige manege

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht online reserveren op https://eventsbakery.nl/tickets-boeken. Geldig 6 maanden na het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 23.00 uur. De minimale leeftijd is 18+. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. Maximaal 10 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Eventsbakery

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke uitje met actie, avontuur en teambuilding, dan komt dat voor de bakker. Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.