Geen nieuwe meldingen

Park-n-Travel

Park-n-Travel

Kies optie

In een Notendop

Zonder zorgen parkeren bij Schiphol: je brengt je auto naar het parkeerterrein en wordt vervolgens naar Schiphol gebracht.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als mensen hebben auto’s brandstof nodig om te werken, gedijen ze goed bij een wasbeurt en hebben ze af en toe vakantie nodig. Geef jezelf en je auto even vrijaf en parkeer ‘m op het 24/7 bewaakt parkeerterrein van Park-n-Travel.

Kies uit 8 opties

  • € 19,99 voor 1 dag parkeren incl. shuttleservice naar en van Schiphol
  • € 29,99 voor 2-4 dagen parkeren incl. shuttleservice naar en van Schiphol
  • € 39,99 voor 5-7 dagen parkeren incl. shuttleservice naar en van Schiphol
  • € 49,99 voor 8-10 dagen parkeren incl. shuttleservice naar en van Schiphol
  • € 59,99 voor 11-14 dagen parkeren incl. shuttleservice naar en van Schiphol
  • € 69,99 voor 15-17 dagen parkeren incl. shuttleservice naar en van Schiphol
  • € 79,99 voor 18-21 dagen parkeren incl. shuttleservice naar en van Schiphol
  • € 99,99 voor 21-30 dagen parkeren incl. shuttleservice naar en van Schiphol

Breng zelf je auto naar het parkeerterrein van Park-n-Travel en laat je vervolgens met je bagage afzetten op Schiphol. Het parkeerterrein is volledig afgesloten en beveiligd én jij bent geen tijd kwijt aan het zoeken van aan parkeerplek, omlopen en verdwalen. Wanneer je auto op zijn vakantie-adres staat word jij met de shuttleservice naar de luchthaven gebracht en kan ook jouw vakantie beginnen.

Werkwijze:

  • Bij vertrek: ongeveer 30 minuten voordat je aankomt op de parkeerplaats bel je Park-n-Travel op 06-14303337. Aangekomen bij de parkeerplaats geef je je sleutel af aan de chauffeur die de kilometerstand opneemt en foto’s van je auto maakt waarna je auto geparkeerd wordt en jij op weg gaat naar Schiphol.

  • Bij terugkomst: wanneer je de bagage van de band hebt gehaald en in handen hebt - of als je alleen handbagage hebt direct wanneer je het vliegtuig verlaat - bel je met Park-n-Travel op 06-14303337. Zij zorgen ervoor dat je wordt opgehaald door de shuttleservice - bij Vertrekhal 3, deur D - waarna je je auto van de parkeerplaats en naar huis rijdt.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019 op alle dagen van de week op basis van beschikbaarheid.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via parkntravel.nl/groupon, met gebruik van je groupon-code.
Meer info: neem je afgedrukte groupon en reserveringsbevestiging mee, anders vervalt te geldigheid van je groupon en wordt het standaardtarief gerekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Park-n-Travel

Park-n-Travel is een valetparkingservice op Schiphol met een eigen volledig afgesloten en beveiligd parkeerterrein nabij het vliegveld. Ze hebben uitsluitend ervaren chauffeurs in dienst die het mogelijk maken dat jij zonder parkeer- en vervoerzorgen op vliegvakantie kan vanaf onze nationale luchthaven. Ook is het bij Park-n-Travel mogelijk om zelf je auto naar het parkeerterrein te brengen waarna je met een shuttleservice naar Schiphol wordt gebracht.

Park-n-Travel

Parkeren, Parkeren bij het vliegveld
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.