sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Perfect You Amsterdam

Marius Bauerstraat 233-A+B, Amsterdam

Ultherapie: facelift zonder snijden voor zones naar keuze bij Perfect You Amsterdam in West

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code ERVAAR. Ends 27-9.
Code toepassen

In een Notendop

Deze therapie met ultrasound geluidsgolven is ontwikkeld voor een gelifte en strakke huid voor een jeugdiger uitstraling en strakkere look.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
maart 31, 2021
Ik vind de lokatie niet heel uitnodigend. Voor een behandeling van €400 verwacht je een mooiere ambiance. Dit voelde een beetje als even snel achteraf. Bij binnenkomst keek degene die mij behandelde eerst 3x op haar horloge (ik kwam 2 min later binnen). Vervolgens ontstond er een vreemde situatie over de QR code die ik niet zo 1,2,3 uit mijn telefoon kon toveren. Na nog geen 10 minuten stond ik weer buiten met een mwah gevoel dus. Ik hoop dat het resultaat wel naar tevredenheid zal zijn ;)

Over deze deal

Kies uit 7 opties

  • € 99,99 voor Ultherapie facelift-therapie - wenkbrauw of onder de ogen (waarde € 650)
  • € 179,99 voor Ultherapie facelift-therapie - wenkbrauw en onder de ogen (waarde € 1.200)
  • € 149,99 voor Ultherapie facelift-therapie - kaaklijn of onderkin (waarde € 750)
  • € 279,99 voor Ultherapie facelift-therapie - kaaklijn en onderkin (waarde € 1.400)
  • € 199,99 voor Ultherapie facelift-therapie - hals of wangen (waarde € 850)
  • € 379,99 voor Ultherapie facelift-therapie - hals en wangen (waarde € 1.600)
  • € 599,99 voor Ultherapie facelift-therapie - hals, wangen, wenkbrauw en onder de ogen (waarde € 3.500)

Ultherapie is een niet-invasieve behandeling om de huid van bijvoorbeeld de hals, de wenkbrauwen en de onderkant van de kin te liften. Het is een Ultrasound-behandeling die de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid stimuleert, zelfs in het decolleté.

De behandeling werkt van binnen naar buiten om de huid te liften en te verstrakken en beschadigt het huidoppervlak niet, want het systeem levert micro-gefocuste ultrasound-energie af op diepten tot 4,5 mm - dezelfde lagen als die waarop een chirurgische facelift werkt om de aanmaak van nieuw collageen en elastine te stimuleren.

De therapie is onder meer bedoeld voor de huid die er minder stevig uitziet of minder stevig aanvoelt, met een verlaagde wenkbrauwlijn, met een losse huid in de hals of met rimpels in het decolleté. Gemiddeld is het resultaat na twee tot drie maanden te zien. De verbetering kan nog toenemen tot zes maanden na afloop van de behandeling en kan tot meer dan een jaar na de behandeling aanhouden. Omdat iedereen een andere huid heeft, verschillen de resultaten per persoon.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 085 401 3586, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Perfect You Amsterdam

In het Westen van onze hoofdstad - net ten Westen van het Rembrandtpark - vind je huidkliniek Perfect You Amsterdam. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van medische en esthetische behandelingen, werkt het personeel met uiterste precisie en geavanceerde apparatuur aan elke behandeling. Je kan hier onder meer terecht voor laserontharen met IPL, facelifts en het bleken van je tanden.