AJ -FIT

Laakweg 19, Den Haag Netherlands

1-15 lessen personal training van 60 minuten voor 1 persoon bij AJ -FIT Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Volg de personal training lessen die bestaan uit oefeningen met hoge intensiteit om je lichaam en leven te kunnen veranderen.

Over deze deal

  • Personal training
  • Kom 1, 5, 10 of 15 keer lang
  • Geldig voor 1 persoon

  • De hoge intensiteit training duurt 60 minuten per les

Deal-Voorwaarden

Geldig op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Verplicht minimaal 8 uur van tevoren reserveren via WhatsApp op 0654 223 848, o.v.v. Groupon. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Je groupon is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derde. Na 22 december 2022 heb je nog 2 maanden de tijd om je resterende trainingen op te maken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31/12/2022. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over AJ -FIT

7 jaar ervaring in de fitnessindustrie en 3 jaar in personal training: bij AJ -FIT kunnen ze je helpen je doelen te behalen en je zelfvertrouwen te laten groeien. Op hun locatie in Den Haag helpen ze je met fitness, Pilates en personal training, maar ook met voedingsadvies. AJ -FIT heeft van alles in huis om jou op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.