Praktijk Suzanne Pollema

Huidverbeterende "full body wrap" bij Praktijk Suzanne Pollema

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 67% korting.
1 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop


Laat je armen, buik en benen wikkelen in weldadige banden met essentiële oliën om huidversteviging te stimuleren en cellulitis tegen te gaan

Reviews van klanten


This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1x een “full body wrap” voor 1 pers. (waarde € 50)
  • € 49,99 voor 3x een “full body wrap” voor 1 pers. (waarde € 150)

Laat je armen, buik en benen wikkelen in weldadige banden met essentiële oliën om huidversteviging te stimuleren en cellulitis tegen te gaan.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week, op basis van beschikbaarheid, met eventuele mogelijkheid in de avonduren (m.u.v. feestdagen). Op locatie is ook mogelijk, maar vraag eerst naar de voorwaarden.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 062 3710 421 , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Praktijk Suzanne Pollema


Sinds een jaar heeft Suzanne Pollema in haar eigen praktijk in Wijk en Aalburg, iets ten oosten van Den Bosch, één allesoverheersend doel voor ogen: klachten als cellulitis tegengaan. Ze is DoTerra-advocate, wat zoveel inhoudt dat ze bij haar body wrap-behandelingen gebruik mag maken van zuivere DoTerra-oliën om niet alleen een ontspannend gevoel op te wekken, maar ook om de sinaasappelhuid weer zijdezacht aan te laten voelen. Daarnaast biedt Suzanne ook de mogelijkheid om een andullatietherapie te ondergaan. Dit is een nieuwe techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de 'Andubalance' - een bank met laagfrequente trillingen en infrarood-warmte - om het afslankproces te ondersteunen.

Praktijk Suzanne Pollema

Spa, Gewichtsverlies
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.