Restaurant Mangú

Onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 2-8 personen bij Restaurant Mangú in hartje Apeldoorn

Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop


Proef al het lekkers van de menukaart en bestel je favoriete gerechtjes zonder enige tijdsdruk naar hartenlust bij.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Het vouwen van een taco als een Origami-zwaan, is net als Sylvester die Speedy Gonzales probeert te vangen: het ziet er vrij onhandig uit en lukt met geen mogelijkheid. “¡Ándale! ¡Ándale! ¡Arriba! ¡Arriba!” en breek Mexicaanse tapas bij Restaurant Mangú.

Kies uit 5 opties

  • € 23,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 2 personen (waarde € 49)
  • € 35,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 3 personen (waarde € 73,50)
  • € 47,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 4 personen (waarde € 98)
  • € 71,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 6 personen (waarde € 147)
  • € 95,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 8 personen (waarde € 196)

Je mag de hele avond genieten van zoveel Mexicaanse tapas als je maar wil. De keuken van Mangú heeft voor jou verschillende koude en warme Mexicaanse hapjes geselecteerd en bereid. Nadat alle hapjes voorbij zijn gekomen, kan je alles wat je het lekkerst vindt onbeperkt bijbestellen. Het personeel geeft een korte introductie van de tapa: bijv. welke ingrediënten hij bevat en wat de geschiedenis van de versnapering is. Het fijne is dat er geen tijdslimiet is, dus onbeperkt betekent daadwerkelijk onbeperkt. Zo kan je op je gemak alle tapas proeven om te bepalen wat je favoriete gerechtjes zijn. Mocht je na deze zoektocht nog altijd honger hebben, dan kan je de echte toppers zo vaak als je wil bij blijven bestellen.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onbeperkt tapas werkt als volgt: de keuken van Mangú heeft verschillende koude en warme Mexicaanse hapjes geselecteerd en bereid. Nadat alle hapjes voorbij zijn gekomen, kan je alles wat je het lekkerst vindt onbeperkt bijbestellen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Mangú


Restaurant Mangú vind je in hartje hártje centrum Apeldoorn, in de Stationstraat. Het interieur kan het best omschreven worden als warm en Mediterraan, hoewel de kaart geïnspireerd is op - en het beste haalt uit - het land van de sombrero: Mexico. Met uitgebreide diners, een royale tapaskaart, een indoor barbecue - waarvan het vuur altijd brandt - en een moderne cocktailbar kan gerust gesteld worden dat het een veelzijdig restaurant is. Je komt hier in kleine of grote gezelschappen, met vrienden of familie, in Mexicaanse sferen met typische authentieke gerechten zoals nacho's, taco's en burrito's in combinatie met een van de welbekende dranken.

Restaurant Mangú

Restaurant, Mexicaans restaurant, Latijns-Amerikaans
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.