Geen nieuwe meldingen

Stationsstraat 155, Apeldoorn

Onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 2-8 personen bij Restaurant Mangú in hartje Apeldoorn

Kies optie

In een Notendop

Proef al het lekkers van de menukaart en bestel je favoriete gerechtjes zonder enige tijdsdruk naar hartenlust bij.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
InekeTOP REVIEWER
12 beoordelingen10 beoordelingen
juni 20, 2019
Prima gegeten bij Mangu. Veel Verse groenten en knapperige taco 's en nacho 's. Grappig om via een tablet je bestelling te doen. Super vriendelijke bediening. Aanrader.

Over deze deal

Het vouwen van een taco als een Origami-zwaan, is net als Sylvester die Speedy Gonzales probeert te vangen: het ziet er vrij onhandig uit en lukt met geen mogelijkheid. “¡Ándale! ¡Ándale! ¡Arriba! ¡Arriba!” en breek Mexicaanse tapas bij Restaurant Mangú.

Kies uit 5 opties

  • € 23,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 2 personen (waarde € 49)
  • € 35,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 3 personen (waarde € 73,50)
  • € 47,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 4 personen (waarde € 98)
  • € 71,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 6 personen (waarde € 147)
  • € 95,99 voor onbeperkt Mexicaanse tapas eten voor 8 personen (waarde € 196)

Je mag de hele avond genieten van zoveel Mexicaanse tapas als je maar wil. De keuken van Mangú heeft voor jou verschillende koude en warme Mexicaanse hapjes geselecteerd en bereid. Nadat alle hapjes voorbij zijn gekomen, kan je alles wat je het lekkerst vindt onbeperkt bijbestellen. Het personeel geeft een korte introductie van de tapa: bijv. welke ingrediënten hij bevat en wat de geschiedenis van de versnapering is. Het fijne is dat er geen tijdslimiet is, dus onbeperkt betekent daadwerkelijk onbeperkt. Zo kan je op je gemak alle tapas proeven om te bepalen wat je favoriete gerechtjes zijn. Mocht je na deze zoektocht nog altijd honger hebben, dan kan je de echte toppers zo vaak als je wil bij blijven bestellen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onbeperkt tapas werkt als volgt: de keuken van Mangú heeft verschillende koude en warme Mexicaanse hapjes geselecteerd en bereid. Nadat alle hapjes voorbij zijn gekomen, kan je alles wat je het lekkerst vindt onbeperkt bijbestellen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Mangú

Restaurant Mangú vind je in hartje hártje centrum Apeldoorn, in de Stationstraat. Het interieur kan het best omschreven worden als warm en Mediterraan, hoewel de kaart geïnspireerd is op - en het beste haalt uit - het land van de sombrero: Mexico. Met uitgebreide diners, een royale tapaskaart, een indoor barbecue - waarvan het vuur altijd brandt - en een moderne cocktailbar kan gerust gesteld worden dat het een veelzijdig restaurant is. Je komt hier in kleine of grote gezelschappen, met vrienden of familie, in Mexicaanse sferen met typische authentieke gerechten zoals nacho's, taco's en burrito's in combinatie met een van de welbekende dranken.