Geen nieuwe meldingen

Europaboulevard 1, Amsterdam

3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor max. 10 personen bij Restaurant Vandaag Amsterdam bij de RAI

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Krijg onbeperkt toegang tot meer dan 100 gerechten uit de Italiaanse, Mediterraanse, Klassieke Franse en Aziatische keuken, incl. drankjes.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Anders dan een goed gevaarlijke wildsafari is een onbeperkt buffet gevaarlijk goed, heb je er geen vergunning voor nodig en valt er met laatstgenoemde niet te spotten. Stroop je mouwen op bij Restaurant Vandaag.

Kies uit 10 opties

Ma t/m do

  • € 24,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 1 pers.

  • € 49,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 2 pers.
  • € 99,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 4 pers.
  • € 149,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 6 pers.
  • € 249,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 10 pers.

Vrij t/m zo

  • € 29,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 1 pers.
  • € 59,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 2 pers.
  • € 119,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 4 pers.
  • € 179,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 6 pers.
  • € 299,99 voor 3 uur onbeperkt buffet incl. drankjes voor 10 pers.

Van deze all-you-can-eat deal geniet je liever vandaag dan morgen. Bij Restaurant Vandaag in Amsterdam sluip je drie uur lang als een ware jager langs de diverse eilanden met regiogebonden gerechten. Je ligt op de loer voor meer dan 100 Aziatische, Franse, Italiaanse en Mediterraanse smaken. Eenmaal de juiste doelwitten op je bord binnengehaald, keer je voldaan richting je tafel om je tanden te zetten in je prijs. Vervolgens kunnen ook de andere gerechten nog ten prooi vallen aan jouw lust voor eten, zolang je het maar netjes binnen de 180 minuten houdt en niet onnodig eten verspilt. Dorstig geworden van al dat jagen? Met deze deal bevochtig je jezelf zoveel je wil met frisdrank, wijn en bier.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag of vrijdag t/m zondag - afhankelijk van de gekozen optie (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: voor het buffet geldt een tijdslimiet van 3 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Verspilling wordt niet gewaardeerd - per niet-opgegeten/niet-opgedronken item wordt € 3 in rekening gebracht. Telefonische reserveringen worden niet in behandeling genomen. Alleen geldig voor de vestiging in Amsterdam. Inclusief frisdrank, bier, wijn, koffie en thee; exclusief sterke dranken. Voor € 5 p.p. kan je het buffet met een uur verlengen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Vandaag Amsterdam

Bij Vandaag schuif je aan voor All-In-Cuisine. En met all-in bedoelen ze ook all-in. Je kan er namelijk onbeperkt smullen van gerechten van verschillende wereldkeukens. Bijvoorbeeld van sushi, live wokken, spareribs en grillen én een uitgebreid dessertbuffet. Maar ook drankjes staan onbeperkt tot je beschikking. 's Zondags serveren ze een al even uitgebreid buffet. Ook met kinderen is het prima vertoeven bij Vandaag; er is namelijk een kinderbuffet en een Kidscorner. Voor de kleine chefs in de dop kan er in de kinderkeuken ook koekjes (voor thuis) gebakken worden. Nog even over die wereldcuisines: elke maand staat het restaurant in het teken van een thema. Denk aan Surinaams, Oesters & Bubbels en USA. Je vindt Vandaag in Amsterdam pal tegenover de Rai.

Restaurant Vandaag Amsterdam

Restaurant, Aziatisch, Japans restaurant, Sushi