Geen nieuwe meldingen

3 locaties

30 minuten varen met een RIB-boot via Experience Events in Almere, Amsterdam of Huizen

Kies optie

In een Notendop

Scheer met snelheden van tot wel 100 km per uur over het water in een Rigid Inflatable Boat (RIB), voor een echte adrenalinekick.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 30 minuten varen met een RIB-boot
  • Waarvan 20 minuten snel varen, incl. bochten en sprongen
  • En 10 minuten rustig, heen en weer naar het diepe water
  • Inclusief zwemvest, waterdichte jas en een opvarendenverzekering

  • Een RIB-boot is een Rigid Inflatable Boat
  • Die snelheden van 80 tot 100 kilometer per uur kan behalen
  • Dus bereid je voor op een bumpy ride
  • Afvaren kan t/m 31 juli 2021

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2021 op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Voor zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 20.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht online via experienceevents.nl/experiences/varen-in-een-rib-boot-voucher-inleveren/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: niet meer mogelijk na het maken van je reservering. Het is mogelijk om, tegen betaling, een annuleringsverzekering af te sluiten tijdens het maken van je reservering.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimum leeftijd: 12 jaar. Inclusief verplicht zwemvest, waterdichte jas en opvarende verzekering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Experience Events

Experience Events verzorgt helikoptervluchten, slipcursussen, ritten in exotische droomauto's, paragliden, blokarten, bungeejumpen en andere adrenaline-kicks. Om je droom werkelijkheid te laten worden kan je al hun avonturen bekijken op de overkoepelende website. Ze verzorgen jouw evenement of bedrijfsuitje met een stijlvol arrangement met bijzondere ervaringen als blikvanger en ze zijn werkzaam door heel Nederland en in het noorden van België.