Geen nieuwe meldingen

Rijopleiding DrivingJohann

10-20 autorijlessen incl. examen(s) bij Rijopleiding DrivingJohann in Amersfoort en omgeving

Resterende tijd beperkt!
Tot 70% korting.
Kies optie

In een Notendop

In lessen van 60 minuten leert Johann je hoe je een auto bestuurt en hoe je veilig én met plezier deelneemt aan het verkeer.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

In lessen van 60 minuten leert Johann je hoe je een auto bestuurt en hoe je veilig én met plezier deelneemt aan het verkeer.

Kies uit 3 opties

  • € 199,99 voor 10 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 660)
  • € 299,99 voor 15 autorijlessen + een theorie- + een praktijkexamen (waarde € 905)
  • € 399,99 voor 20 autorijlessen + een theorie- + een praktijkexamen (waarde € 1.025)

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag op basis van beschikbaarheid.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring à € 35 bij alle drie de opties. Optie 1 is exclusief een theorie-examen à € 35, te betalen aan Rijopleiding DrivingJohann.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 035 750 3564 of 064 005 6636, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt € 50 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijopleiding DrivingJohann. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Exclusief tussentijdse toets. Alleen geldig in omgeving Soest, Amersfoort en Soesterduinen. De lessen duren 60 minuten. Er word gelest in een Fiat Punto. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijopleiding DrivingJohann

Na ruim 6 jaar ervaring als rij-instructeur is Johann met zijn Fiat Punto klaar om op eigen houtje aanstormend rijdtalent op (de) weg te helpen. Onder de naam Rijopleiding DrivingJohann pikt hij leerlingen in Amersfoort, Soest en Soesterduinen op voor een rijopleiding op maat. Hij helpt je met plezier veilig aan het verkeer deel te nemen, om uiteindelijk dat felbegeerde roze pasje te bemachtigen. Maar voor een opfriscursus draait hij met net zo veel enthousiasme die sleutel om.

Rijopleiding DrivingJohann

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.