Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Kampstraat 38, Geleen

10, 12 of 14 motorrijlessen incl. examens bij Rijtop BV

Kies optie

In een Notendop

Bereid jezelf met een aantal motorrijlessen van telkens een uur voor op zowel het AVD- als het AVB-examen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen met AVD- en AVB-examen (waarde € 885)
  • € 349 voor 12 motorrijlessen met AVD- en AVB-examen (waarde € 980)
  • € 399 voor 14 motorrijlessen met AVD- en AVB-examen (waarde € 1.075)

Met deze deal komt dat felbegeerde motorrijbewijs binnen handbereik. Je start met het AVB. Je leert de motor beheersen op een afgesloten terrein. In lessen van een uur komen ‘bijzondere verrichtingen’ aan bod. De langzame slalom, de denkbeeldige ‘8’ rijden, het maken van een halve draai. Je sluit af met het CBR-examen. Als je hiervoor slaagt, kan je door naar de volgende fase: AVD. Je gaat nu de openbare weg op waarbij de instructeur je in de auto volgt. Via een draadloze verbinding geeft hij instructies. Als de instructeur vindt dat je er klaar voor bent, vraagt hij/zij je CBR-examen Voertuigbeheersing aan. Slaag je daarvoor, dan ligt de weg naar de vrijheid helemaal voor je open. Je kan lessen in de omgeving Maastricht en Sittard-Geleen.

Rijtop BV

Rijtop BV biedt je een opleiding waarbij persoonlijke benadering centraal staat. Jij bent de drijvende kracht van het bedrijf. Je krijgt 1 instructeur die de hele opleiding je begeleider is. Hij is je aanspreekpunt voor al je vragen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief theorie-examen à € 25,55, Eigen Verklaring à € 45 en voertuighuur tijdens het examen à € 75. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0643 283 234, o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 25 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. De lessen kunnen worden afgenomen in omgeving Maastricht en Sittard-Geleen. Een les duurt 60 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijtop BV