Geen nieuwe meldingen

Cornelis Lelylaan 1, Amsterdam

10, 15 of 20 autorijlessen incl. een praktijkexamen, naar keuze met een theorie-examen bij Rijschool VYJAY

Kies optie

In een Notendop

Ga hard op weg naar je rijbewijs met een serieus aantal rijlessen van 60 minuten, gegeven door een enthousiaste en ervaren instructeur.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 autorijlessen incl. een praktijkexamen (waarde € 565)
  • € 299 voor 15 autorijlessen incl. een praktijkexamen + een theorie-examen (waarde € 721)
  • € 399 voor 20 autorijlessen incl. een praktijkexamen + een theorie-examen (waarde € 871)

In de toekomst kunnen auto’s zelf inparkeren, verkeersborden herkennen en in bomen klimmen als er een spookrijder aankomt. Tot die tijd heb je een rijbewijs nodig en daar werk je hard aan bij Rijschool VYJAY.

De (Nederlandstalige) rijlessen duren 60 minuten en worden door een ervaren rij-instructeur gegeven in Amsterdam-Noord, -West, -Oost en -Zuid.

Let op: je kan alleen worden opgehaald in Amsterdam-Nieuw-West. Als je daar niet woont kan je een ophaalpunt afspreken in Nieuw-West.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring. Let op: de optie van 10 lessen + praktijkexamen is zonder theorie-examen, om praktijkexamen te mogen doen moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen; deze kosten zijn voor eigen rekening. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op: 06 403 612 59, of via e-mail op info@rijschoolvyjay.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: je wordt opgehaald in Nieuw-West. Als je daar niet woont kan je een ophaalpunt afspreken in Nieuw-West. Niet geldig i.c.m. andere acties. De rijinstructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Leerlingen moeten rekening houden met een mogelijke wachttijd. Geldig in Amsterdam-Noord, -West, -Oost en -Zuid. Lessen worden alleen in het Nederlands gegeven. Een rijles duurt 60 minuten. Alleen voor beginnende leerlingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool VYJAY

Rijschool VYJAY staat garant voor een zorgvuldige rij-opleiding op maat. Daarnaast bieden zij verschillende complete lespakketten voor een scherpe prijs. Bij VYJAY rijd je met een vaste rij-instructeur in een moderne en rookvrije Volkswagen Polo Bluemotion waarin je ook het praktijkexamen aflegt. Deze auto beschikt over een Start/Stop-systeem, dus hoef je je geen zorgen te maken over het uitvallen van de motor tijdens het lessen.