Geen nieuwe meldingen

Skiindoor Landsmeer

Bereid je voor op je wintersportvakantie met 1 of 2 uur ski- of snowboardles bij Skiindoor Landsmeer

Tot 51% korting.
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Werk aan je sneeuwskills en bestier de ‘eindeloze’ piste met persoonlijke aandacht en deskundige instructies van je leraar.

Wat je krijgt

Net als voor het beklimmen van een wolkenkrabber of het overzwemmen van de Atlantische Oceaan geldt “oefening baart kunst” ook voor skiën en snowboarden. Imponeer je reisgenoten straks na 1 of 2 uur indoor ski- of snowboardles bij Skiindoor Landsmeer.

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor 1 uur indoor ski- of snowboardles voor 1 persoon (waarde € 30)
  • € 28,99 voor 2 uur indoor ski- of snowboardles voor 1 persoon (waarde € 60)

In je dromen zie je jezelf snijdend over de piste gaan: kleurtje op je gezicht, bewonderende blikken vanaf de zijlijn, die ene dame die… Dromen zijn meestal bedrog, maar het snijden over de piste-gedeelte ga jij optimaal beleven. Daarvoor zijn één of twee lessen vooraf geen overbodige luxe. Of je nu nog nooit op ski’s of een snowboard gestaan hebt, even een opfriscursus wil of juist je technieken wil verbeteren; dit kan allemaal op de kunstpistes in Landsmeer.

Je staat met maximaal 3 personen op de band en met maximaal 6 personen in een lesuur, dus je krijgt alle ruimte en aandacht. Je staat op een piste die onder je door beweegt, waardoor je aan één stuk door kan gaan met oefenen. Er hangt een grote spiegel voor je, waardoor je goed je eigen houding kan zien en kan corrigeren.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 mei 2017 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0206 944 594 of online via gr.pn/SkiindoorLandsmeer met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig als je al eerder gebruik hebt gemaakt van een groupon bij Skiindoor Landsmeer. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skiindoor Landsmeer

Skiën zonder dat je in een lift hoeft te staan of zitten: de rollende piste van Skiindoor Landsmeer is een swingende plek om aan je techniek en conditie te werken. Verder is het een uitermate effectieve manier van leskrijgen, omdat je de aanwijzingen rustig en onder begeleiding kan uitvoeren totdat je het goed doet.

Skiindoor Landsmeer

Sport of buitenactiviteit, Skiën & snowboarden, Kinderactiviteiten