Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Couperose-behandelingen met laser bij Skinwizard op diverse locaties

Kies optie

In een Notendop

Laat ongewenste roodheid in het gezicht of het decolleté bestrijden met behandelingen van 10 à 20 min. in Oud-Zuilen, Eindhoven en Voorburg.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Couperose zorgt voor een ongewenste blos op de kaken, net als geboeid opgemaakt worden of het meeblèren van het volkslied tijdens een karaokeavond. Vandaag is rood verleden tijd met couperose-behandelingen bij Skinwizard.

Kies uit twee opties

  • € 49 voor 1 couperose-behandeling met laser (waarde € 149)
  • € 129 voor 3 couperose-behandelingen met laser (waarde € 450)

Couperose is een ongevaarlijke huidaandoening die delen van je huid rood kleurt. Het zijn vooral de uitgezette adertjes in het gezicht - met name op wangen en neus - die zo zichtbaar zijn en maar moeizaam willen verdwijnen. Skinwizard zet gepulst licht van 540 nanometer of laserlicht van 1064 nanometer in om het bloed in die vaatjes te laten stollen. Doel is bovendien de roodheid te verminderen door de hoeveelheid rode kleurstof in die bloedvaten te laten afnemen via een coldpack, koele kompressen, aftersun en/of aloë vera-zalf. Deze behandeling is ontwikkeld voor het gehele gelaat of het decolleté en neemt zo’n 10 tot 20 minuten in beslag. Met een interval van drie weken zie je gemiddeld na 2 à 3 behandelingen al resultaat.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen), uitsluitend bij de vestigingen in Oud-Zuilen, Eindhoven en Voorburg.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 030 877 1112 voor de vestiging in Oud-Zuilen, op 040 218 3013 voor de vestiging in Eindhoven en op 070 820 9894 voor de vestiging in Voorburg, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Een behandeling duurt 10-20 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skinwizard

© Groupon

Skinwizard is een schoonheidscentrum met vestigingen in Amersfoort, Eindhoven, Oud-Zuilen en Voorburg. Hier werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze een heel spectrum aan behandelingen aan met het oog op allerlei huidproblemen, zoals acné, littekens, couperose en ouderdomsvlekken. Denk aan Picture Perfect-behandelingen, Super Hair Removal, MPM Manuale permanente make-up, ClearLift-behandelingen, kalknagel-behandelingen, Hydrafacials, ooglidcorrecties, gezichtsbehandelingen, massages, laser-lipvergroting, spatader- en couperosebehandelingen en Plasmage softlaser-surgery.