Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Huidverbeterende behandelingen met de Nd:YAG-laser bij Skinwizard in Oud Zuilen, Voorburg of Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Tijdens deze behandeling wordt een laser gebruikt die zich richt op huidverstrakking en de aanmaak van collageen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als een schilderij is je huid opgebouwd uit verschillende lagen en gaat het om het verhaal dat schuil gaat onder de oppervlakte, maar is de buitenkant wel hetgeen wat de aandacht van de kijkers trekt. Voel je een Van Gogh na een laserbehandeling bij Skinwizard.

Kies uit 5 opties

  • € 79 voor een Nd:YAG-laserbehandeling voor de hals of de handen (waarde € 159)
  • € 99 voor een Nd:YAG-laserbehandeling voor het decolleté (waarde € 219)
  • € 99 voor een Nd:YAG-laserbehandeling voor het gelaat (waarde € 219)
  • € 129 voor een Nd:YAG-laserbehandeling voor het gelaat & de hals (waarde € 299)
  • € 149 voor een Nd:YAG-laserbehandeling voor het gelaat, de hals en het decolleté (waarde € 359)

Ouder worden kan je niet aanpakken, maar de tekenen daarvan wel. Deze laserbehandeling maakt gebruik van Photorejuvenation Nd:YAG + Alexandrite. Dit is een bijzonder efficiënte laser die bovendien onder normale omstandigheden snel herstel van de behandeling mogelijk maakt. De bovenste huidlagen worden behandeld en de laser focust zich op het stimuleren van collageen en elastine om je huid strakker te maken en jonger te laten ogen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen), uitsluitend in de vestigingen in in Oud-Zuilen, Eindhoven en Voorburg.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 030 877 1112 voor de vestiging in Oud-Zuilen, op 040 218 3013 voor de vestiging in Eindhoven en op 070 820 9894 voor de vestiging in Voorburg, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skinwizard

© Groupon

Skinwizard is een schoonheidscentrum met vestigingen in Amersfoort, Eindhoven, Oud-Zuilen en Voorburg. Hier werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze een heel spectrum aan behandelingen aan met het oog op allerlei huidproblemen, zoals acné, littekens, couperose en ouderdomsvlekken. Denk aan Picture Perfect-behandelingen, Super Hair Removal, MPM Manuale permanente make-up, ClearLift-behandelingen, kalknagel-behandelingen, Hydrafacials, ooglidcorrecties, gezichtsbehandelingen, massages, laser-lipvergroting, spatader- en couperosebehandelingen en Plasmage softlaser-surgery.