sluit
V-Day

Sluijter en Van Gemert Schilderwerken

Tweede Reitse dreef 136, Den Bosch

Tot 100 m2 sausen en/of een schildersinspectie door de experts van Sluijter en Van Gemert

Kies optie

In een Notendop

Ervaren onderhouds- en opfrisprofessionals sausen 30, 70 of 100 m2 muur of inspecteren je hout- en schilderwerk bij onderhoud of nieuwwens.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een schildersinspectie (waarde € 92,75)
  • € 129 voor 30 m² sausen (wit, 1 laag) (waarde € 349,80)
  • € 289 voor 70 m² sausen (wit, 1 laag) (waarde € 816,20)
  • € 359 voor 100 m² sausen (wit, 1 laag) (waarde € 1.166)

Je huis is voor een belangrijk deel basis van je leven, de muren zijn voor een belangrijk deel de basis van die basis. Werk dus aan de fundamenten van je bestaan - of liever, laat anderen dat doen. Mannen die precies weten wat ze doen, liefst. Mannen als Hendri Sluijter en Matthew van Gemert. Zij sausen je muren en zorgen dat je huis eruit ziet zoals jij wil dat het eruit ziet - en daarmee voor een groot deel je leven dus - strak, zorgvuldig, verzorgd. Zodat jij tijd overhoudt voor dat leven en weet dat er vakwerk geleverd wordt thuis. Met deze deal sausen zij maar liefst 30, 70 of 100 m2 met één laag frisse witte latex. Andere kleuren, een andere soort latex en meer oppervlakte doen ze zeker ook, tegen meerprijs: € 1 per m2 voor alle andere kleuren dan wit, € 4 per m2 voor afwasbare latex en € 7,95 per m2 voor meerdere lagen.

Sluijter en Van Gemert doen ook schildersinspecties. Voor € 19,99 inspecteren ze met deze deal maximaal 2,5 uur lang alles wat gecheckt moet worden wanneer je renovatie- of opfriswerkzaamheden gepland hebt: denk aan de staat van je muren en je huidige schilderwerk, de vochtigheid in huis, het houtwerk en eventuele houtrot. Wanneer je ze na zo’n inspectie graag een offerte wil laten uitbrengen voor het uitvoeren van werkzaamheden, dan doen ze dat gratis via de mail. Bij waterschade en/of rookschade maken ze ook een offerte op maat, maar voor deze arbeidsintensieve werkzaamheden - voor bijvoorbeeld verzekeringstechnische doeleinden - brengen zij € 100 in rekening. Dat bedrag wordt overigens als korting geboden wanneer je vervolgens met de Sluijter en Van Gemert en zee gaat voor het uitvoeren van geraamde werk.

Sluijter en Van Gemert

Hendri Sluijter en Matthew van Gemert zijn experts in beeldbepalende onderhouds- en verfraaiingsklussen. Zo zijn ze bijvoorbeeld ervaren winterschilders die het binnen- en buitenschilderwerk uitvoeren van van woningen of bedrijfspanden. Ze stellen onderhoudsplannen op voor de komende jaren. Ze verzorgen schilderwerk glas voor nieuwbouwprojecten maar ook voor bijvoorbeeld bestaande woningen en bedrijfspanden, denk aan isolerende beglazing, veiligheidsglas, geluidsisolerende beglazing, enkele beglazing, brandwerend glas, spiegels, hardglazen deuren, dakbeglazing en ventilatieroosters. Ze verzorgen schilderwerk aan nieuwbouwprojecten, meestal in opdracht van aanneming- en bouwbedrijven en naast sauswerk verzorgen ze meerdere wandafwerkingen zoals glasweefsel en kwartsen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 9 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: nieuw gestuukte muren moeten altijd voorgelijmd worden à € 3 m² (inclusief materiaal).
Reserveren: verplicht telefonisch op 0621 984 225 óf via e-mail op sluijterenvangemert@gmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders wordt er € 25 in rekening gebracht.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Voor sausen: andere kleuren mogelijk voor € 1/m², afwasbare latex € 4/m². Afdekken en afplakken mogelijk voor € 1,50 per m2. Voor de schildersinspectie: maximale duur van 2,5 uur met informatie over het voorkomen van houtproblemen en verhelpen o.b.v. een gratis offerte, bij akkoord op offerte krijg je 10% korting. Bij water- of rookschade kan je een aparte offerte laten maken, dit in een -i.v.m. verzekeringen- in rapportvorm, de kosten hiervoor zijn € 100, bij akkoord offerte krijg je € 100 korting. Geen voorrijkosten in een straal van 80 km van Den Bosch (regio's Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sluijter en Van Gemert Schilderwerken