Geen nieuwe meldingen
Tot 41% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontspan in een van de verschillende sauna’s, bubbelbaden en verfris je lijf in de sneeuwcabine.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Wellness, nietes, wellness, nietes, wellness. Vermijd (keuze)stress en ontspan tijdens een dagje Spa Wellness Weesp.

Kies uit twee opties

  • € 17,75 voor dagentree sauna voor 1 persoon (waarde € 29,50)
  • € 34,75 voor dagentree sauna voor 2 personen (waarde € 59)

Tijdens je dagje sauna mag je van 10.30-23.30 uur (op zondag tot 22.00 uur) ontspannen in de vele sauna’s en baden die Spa Wellness Weesp te bieden heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleurensauna waar absolute stilte en verschillende kleuren licht helpen je lichaam en geest weer in balans te brengen. Afkoelen doe je onder de koude douches of ga voor een bijzondere ervaring in de sneeuwcabine waar je de natuurlijke verfrissing van echte sneeuw op je huid voelt.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren online via http://spawellnessweesp.xplanonline.com/reserveren/3-spawellness-entree/p330-entree-groupon o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Badkleding is niet toegestaan. Per dag is een maximum aantal entrees voor Groupon beschibaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaWeesp

Net onder Amsterdam vind je SpaWeesp. Hier staat alles in het teken van ontspannen. Zo zijn er 9 verschillende sauna's zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Naar wens kan je meedoen met speciale opgietingen. In de 2 stoombaden en de diverse zwem- en bubbelbaden, waaronder het Amarantos buitenbad en het in Oosterse stijl gedecoreerde binnenbad, koel je af of warm je nog even extra op. Alsof een dagje sauna niet al relaxt genoeg is kan je hier ook terecht voor een scala aan massages, lichaamspakkingen en gezichtsbehandelingen. Daarnaast kan je een genoeglijk hapje eten in het Mediterraans restaurant en kan je er voor de deur parkeren, zodat je verkwikt weer naar huis gaat.