Geen nieuwe meldingen

Fotoshoot voor max. 12 personen incl. digitale en afgedrukte foto's bij Studio Zuidplein in Rotterdam

Tot 72% korting.
8 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Laat je alleen of samen met vrienden, familie of je partner vastleggen voor een professioneel gemaakte heldere herinnering.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor een fotoshoot incl. 2 foto’s van 15 x 20 cm en een digitale foto (waarde € 55)
  • € 24,99 voor een fotoshoot incl. 4 foto’s van 15 x 20 cm en een digitale foto (waarde € 85)

Selfies zijn leuk, maar een professionele foto waar je met z’n allen wél scherp op staat is, laten we eerlijk zijn, op langere termijn bruikbaarder voor verwerking in een lijstje, als poster of op een koffiebeker. De shoot kan je alleen doen, met je partner, familie, of een grote vriendengroep tot maximaal 12 personen. En neem bijv. verschillende outfits, hoedjes en accessoires mee als je dat wil, want je hebt namelijk de mogelijkheid om 1 keer van outfit te wisselen.

De fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten en er worden genoeg foto’s gemaakt om achteraf uit te kiezen. Afhankelijk van je gekochte optie krijg je na afloop 2 of 4 fotoafdrukken van 15 x 20 cm thuisgestuurd, de digitale foto krijg je nog dezelfde dag toegestuurd.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via studiozuidplein.nl/groupon. Voer de groupon-code in in het veld 'opmerkingen'.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De studio is gevestigd op de tweede verdieping. Er is een lift aanwezig. Incl. 1 kledingwissel, hiervoor je eigen kleding meenemen. Aan het einde van de shoot maak je een selectie van foto's. Digitale foto's ontvang je dezelfde dag. Afgedrukte foto's worden naderhand thuisgestuurd. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Studio Zuidplein

Studio Zuidplein vind je net buiten het winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Bij deze fotostudio kan je terecht met al je wensen/mensen die je graag op beeld vastgelegd zou zien. Kinderfotografie, stelletjes, familie, vrienden of vriendinnen: het kan allemaal. Bij Studio Zuidplein betaal je doorgaans niet voor de fotoshoot, je betaalt alleen voor de foto's die je graag mee naar huis wil nemen. Hierdoor zit je nergens aan vast en ben je zéker tevreden met jouw shots. De studio bevindt zich op de tweede verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw en is gemakkelijk te bereiken met de metro (halte Zuidplein). In de omgeving van de studio is voldoende parkeergelegenheid.

Studio Zuidplein

Fotografie, Fotograaf, Fotostudio