Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Rittenkaart voor 10 of 20 keer Bootcamp, Kick Fit of Power Workout

Kies optie

In een Notendop

Intensief workouts om te werken aan je kracht en cardio in de frisse lucht van het Rembrandtpark of het Amsterdamse Bos.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 10-rittenkaart Bootcamp, Kick Fit of Power Workout (waarde € 100)
  • € 29,99 voor 20-rittenkaart Bootcamp, Kick Fit of Power Workout (waarde € 200)

Bootcamp

Intensieve work-out waarbij je werkt aan kracht én cardio. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van de omgeving om oefeningen op te doen, bijvoorbeeld een bankje hier, een boomstam daar of een random trap. Maar wel altijd met de focus op het gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Je traint in groepen onverdeeld op niveau zodat je als je net begint met bootcampen kan opbouwen en instroomt bij de gevorderden groep.

Kick-Fit

Training die voornamelijk bestaat uit kickboksoefeningen waarbij kracht en cardio evenwichtig worden afgewisseld. Er kan op elk niveau ingestroomd worden. De instructeur kan namelijk de oefeningen aanpassen op jouw kunnen, ook wanneer je geblesseerd bent.

Power Workout

Fullbody workout gericht op uithoudingsvermogen en spierversterking om (weer) snel in vorm te raken. Er wordt gebruik gemaakt van lichte gewichten in combinatie met conditie en je eigen lichaamsgewicht. Er kan op elk niveau ingestroomd worden.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Deze is na inwisseling nog 4 maanden geldig op maandag t/m donderdag, zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0614 390 845, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Team Motivation

Bij TeamMotivation train je in de - van verse zuurstof voorziene - buitenlucht. In groepen van maximaal 12 personen kan je lessen bootcamp, kick-fit en power workout volgen. Team Motivation biedt naast dagelijkse trainingen ook personal training en een keer in de maand een TeamMotivationChallenge, voor net dat beetje extra uitdaging voor jezelf en je medesporters. En last but not least is er ook een Kidsclub en tienertraining.