sluit
V-Day

Entreeticket voor The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon - A Scarily Fun Attraction

Kies optie
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

In The Amsterdam Dungeon kom je in levensechte shows oog in oog te staan met gruwelijkheden die je de stuipen op het lijf jagen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 27, 2023
Great experience
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 26, 2023
Leuk uitje. Wij hebben ons erg goed vermaakt!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
januari 24, 2023
The place was fantastic, but I couldn't use my groupon and the site was giving me an http error I had to purchase another ticket at the establishment. I hope I get a refund from Groupon.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 22, 2023
Leuk. Spannend

Over deze deal

  • Ticket voor The Amsterdam Dungeon
  • Voor een kind of volwassene
  • Gruwelen kan t/m 30 april 2023
  • Je ticket is geldig op alle dagen van de week*
  • Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder

Gruwelaars die stalen zenuwen én een goed gevoel voor humor hebben vinden de perfecte 'hang'-plek bij Amsterdam Dungeon. Je leert op angstaanjagende wijze de meer dan 500 jaar oude gruwelijke geschiedenis van onze hoofdstad kennen. Een geschiedenis vol schrikbarende verhalen die gruwelijke acteurs op huiveringwekkende wijze tot leven (en af en toe tot lijk) brengen.

Je bent zelf écht onderdeel van de shows en een van de eerste dingen waar je van 'schrikt' is dat het zo realistisch overkomt wat je ervaart - want alles wat je ziet bij The Amsterdam Dungeon is gebaseerd op historische feiten. Met andere ketters maak je die shows op filmwaardige sets mee waarin de horror van het oude Amsterdam tot leven komt, zowel in geur als in aanblik. Je kan echter niemand vertrouwen en je bent zelf onderdeel van het verhaal dus bereid je voor om te schreeuwen op de brandstapel, te grinniken om de rechter - aan wie duidelijk een steekje los zit - en te huiveren als de beul je laatste adem wil claimen.

Nieuw bij Amsterdam Dungeon zijn De Galgenvelden. Hang hier niet te lang rond, want voor je het weet word je gevangen genomen en ligt je lot in de handen van het simpele volk. Al kan dit best een getouwtrek worden.

Hoe werkt het?

  1. Kies met hoeveel personen je naar The Amsterdam Dungeon wil gaan
  2. Kies de gewenste datum en tijd van je bezoek
  3. Selecteer bij het tickettype of je tickets voor volwassenen of kinderen wil aanschaffen
  4. Nadat je deze deal gekocht hebt, krijg je van The Amsterdam Dungeon een mail (op het e-mailadres in je Groupon-account) met je entreeticket

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig op de datum en tijd vermeld op het e-ticket.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Ticket: selecteer bij het aankopen van deze deal de datum en tijd dat je The Amsterdam Dungeon wil bezoeken. Nadat je deze deal gekocht hebt, krijg je van The Amsterdam Dungeon een mail (op het e-mailadres in je Groupon-account) met je entreeticket. Toon dit ticket bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Geldig voor personen van 3 jaar en ouder. Adviesleeftijd voor een bezoek is echter 10 jaar en ouder. Kinderen van 12 jaar en jonger moeten in gezelschap zijn van een volwassene (16 jaar of ouder). Niet geldig i.c.m. andere acties. Promotiecodes van Groupon kunnen voor deze deal niet worden toegepast. Voor deze deal zijn de 14 dagen herroepingsrecht niet van toepassing; geen restitutie mogelijk.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon toont je 500 jaar duistere geschiedenis in levensechte shows (in het Nederlands) door een volledige cast van professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Je komt oog in oog te staan met zielenverkopers, heksen en andere ongure types. En verdwaal vooral niet in het doolhof, want anders... Je ontdekt The Amsterdam Dungeon op het Amsterdamse Rokin - 3 minuten lopen vanaf de Dam en 9 vanaf NS-station Amsterdam Centraal.