sluit
V-Day
Kies optie

In een Notendop

Deelnemen aan creatieve workshops, meezingen met bekende artiesten, proeven van winterse lekkernijen en shoppen tot je erbij neervalt.

Over deze deal

  • Ticket voor Margriet Winterfair 2022
  • Data: 25 november t/m 1 december 2022
  • Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Brabanthallen, Diezekade 2 in Den Bosch

Vanaf 9.30 uur kan je al terecht voor een kopje koffie, om warm te draaien voor een dag vol gezelligheid. Om 10.00 uur openen de deuren naar de rest van de fun en dit jaar viert Margriet alweer de 20e editie van haar Winterfair. Vanzelfsprekend is deze jubileum-editie extra feestelijk. Kom meezingen met bekende artiesten, je creativiteit uiten in verschillende workshops, shoppen om je kledingkast en interieur aan te vullen, proeven van winterse lekkernijen, je ogen de kost geven bij de modeshows en vooral heel veel genieten.

Het Margriet Theater is the place to be om Kerst te vieren met bekende artiesten. Tussen de honderden stands kunnen de shopliefhebbers hun hart ophalen en rondkijken voor mode, woonaccessoires, hebbedingen, keukenspullen en diverse cadeautjes. Je creativiteit kan je kwijt in tal van workshops en bij drie verschillende modeshows kan je mode-items spotten, die direct op de fair te koop zijn.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Margriet Winterfair van 25 november t/m 1 december 2022 bij de Brabanthallen in Den Bosch. Voor elke Winterfair-dag zijn aparte tickets te koop; kijk dus goed naar de geldigheid van jouw aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Margriet Winterfair