Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code APP20 en geniet van tot wel 20% extra korting op Lokaal, alleen geldig in de Groupon app! Eindigt morgen!
Afhalen en Bezorgen

TMB Party & Wedding

Benthemstraat 30, Rotterdam

Ballonpilaren, ballonboog of ballonnenslinger thuis bezorgd in omgeving Rotterdam of af te halen bij TMB Party & Wedding

Kies optie

In een Notendop

Maak je verjaardag, opening van je bedrijf of borrel op kantoor extra feestelijk met ballondecoratie in één of meer kleuren naar keuze.

Over deze deal

 • Twee ballonpilaren, een ballonboog of een ballonnenslinger
 • In één of verschillende kleuren naar keuze
 • Gratis bij je thuis bezorgd of af te halen in Rotterdam
 • Voor een toeslag van € 10 ook te bezorgen in Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel en Spijkenisse
 • Als je voor bezorging kiest, wordt de ballondecoratie op locatie gemaakt

 • Zet je verjaardagsgasten op de foto onder een ballonboog
 • Versier je bruiloft of personeelsfeest stijlvol met een organic ballonnenslinger of ballonboog met ballonnen in verschillende formaten
 • Of zorg voor een feestelijke opening van je bedrijf met twee ballonpilaren bij de ingang

Extra mogelijkheden

 • De ballonnen zijn aan te vullen met andere bijpassende decoratie
 • Ook kan je er feestelijke hapjes en drankjes bij bestellen
 • Bel TMB Party & Wedding op 0640 954 685 voor de mogelijkheden

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Afhalen en bezorgen is mogelijk tussen 10.00 en 18.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 72 uur van tevoren telefonisch op 0640 954 685, o.v.v. Groupon en de gewenste kleur(en). Wil je zeker weten dat bezorgen of ophalen mogelijk is op jouw gewenste datum, bel dan ruim van tevoren om te reserveren.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon op je mobiel of afgedrukt. Ophalen en bezorgen in Rotterdam is gratis. Voor een toeslag van € 10 ook te bezorgen in Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel en Spijkenisse. Geldig voor standaard gekleurde ballonnen. Speciale ballonnen - bijvoorbeeld met chroom-effect - zijn ook mogelijk voor een toeslag; vraag telefonisch naar de mogelijkheden. De ballondecoratie is ook aan te vullen met andere decoratie of feestelijke hapjes. Ook hiernaar kan je telefonisch informeren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TMB Party & Wedding

TMB Party & Wedding is opgericht door Tachmille De Gouveia Brazao-Lima. Ze begon in Rotterdam met zalen verhuren voor feesten en partijen, waar ze ook de decoratie voor verzorgde. En van daaruit is ze zichzelf steeds meer gaan specialiseren is party- en weddingplanning. Bij TMB Party & Wedding zit je dus goed voor het totaalplaatje; van locatie tot catering en decoratie. Alles om de jarige of newly weds de organisatiestress uit handen te nemen. En heb je de locatie en catering al voor elkaar, dan komt Tachmille het feest met alle liefde aanvullen met uiteenlopende decoratie. Denk aan ballonbogen, tafelornamenten, bloemen en thema-decoratie. Ook kan je grote feestartikelen - zoals statafels, popcorn- en suikerspinmachines en sokkels - bij TMB Party & Wedding huren.