Geen nieuwe meldingen

Kinkerstraat 3H, Amsterdam

Soft Surgery: ooglidcorrectie zonder te snijden bij Unicare Cosmetic Clinic op de Kinkerstraat

Kies optie

In een Notendop

Laat je oogleden zonder chirurgische ingreep behandelen met elektrische deeltjes die overtollige huid laten ‘verdampen’.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
Jan
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 10, 2019
Niks bijzonder ... gewoon
replied
View Comment +
J
J.L.
4 beoordelingen2 beoordelingen
juni 8, 2019
Perfect geregeld!

Over deze deal

Net als de lijst van een schilderij verhullen ook de oogleden een waar kunstwerk en verdient deze omkadering net zoveel aandacht. Bekijk het eens van een andere kant met een ooglidcorrectie bij Unicare Cosmetic Clinic.

Kies uit twee opties

  • € 169,99 voor een ooglidcorrectie boven OF onder het oog
  • € 289,99 voor een ooglidcorrectie boven EN onder het oog

Soft Surgery is een medisch-cosmetische behandeling waarbij niet wordt gesneden. Via een apparaatje, ter grootte van een wat forsere pen, worden elektrische deeltjes via de punt van het apparaat ‘boven’ de huid gebracht, zonder direct contact. Deze deeltjes zorgen ervoor dat overtollig huid als het ware “verdampt”. Dit resulteert op zijn beurt in huidverstrakking, remoddelering en/of een liftend effect van de huid afhankelijk van de zone die wordt behandeld.

Soft Surgery is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, en is een alternatief voor een chirurgische ingreep. Ook kan de techniek ingezet worden voor huidproblemen zoals acne, littekens, striae, pigmentvlekken, rimpeltjes en meer.

Vóór de behandeling wordt de huid oppervlakkig verdoofd. Je hoeft je geen zorgen te maken over bloedingen of dat er gehecht moet worden.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag en woensdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0615 930 174, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Unicare Cosmetic Clinic

Mannen en vrouwen die hun schoonheid nog even wat op willen beuren kunnen ook zeker deze cosmetische kliniek, aan de Kinkerstraat in Amsterdam, op het lijstje zetten. In dit jonge bedrijf wordt met veel liefde en passie gewerkt en voor een vrijblijvend consult kan je altijd binnenstappen. Je boekt hier behandeling zoals ontharen met laser, Brazilian wax, cryolipolyse, kappersbehandelingen, ontspannende massages, gezichtsbehandelingen en cosmetische behandelingen zoals fillers, tandenbleken en facelifts waarbij niet gesneden wordt.