sluit
Het is SALE

Wijnproeverij aan huis in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Leiden en omgeving voor 4-8 personen via Thuisproeverij

Kies optie
Promotie eindigt in:1 dag 14:46:48
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Thuisproeverij is als een persoonlijke wijnadviseur aan huis. Met tien wijnen uit verschillende landen komt onze wijnadviseur bij jou thuis!

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
november 22, 2021
De thuisproeverij was boven verwachting! We hadden een zeer enthousiaste wijnadviseur. Ze had duidelijk kennis van zaken. Het wijnassortiment bevatte helaas over het algemeen vrij dure wijnen, dus niet per se geschikt om je dagelijkse wijnen hier te bestellen. Wel aan te raden als je voor een speciale gelegenheid lekkere wijnen nodig hebt.

Over deze deal

 • Wijnproeverij aan huis of op locatie
 • Voor 4, 6 of 8 personen
 • Mogelijk in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland. Voor exacte locaties met een straal van 10 km bekijk deze link: https://www.thuisproeverij.eu/locaties

 • De wijnproeverij van je keuze duurt minimaal 2 uur
 • Inhoud standaard wijnproeverij
  • Start met bubbels
  • Gevolgd door 4 witte en 4 rode wijnen
  • Sluit af met een portwijn
 • De wijnproeverij met thema bestaat uit 10 verschillende soorten wijn

Houd rekening met de maatregelen die van kracht zijn vanwege Covid-19

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop tot 31 oktober 2023, op donderdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://www.thuisproeverij.eu.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig voor regio Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Hilversum, Amersfoort, Almere, Lelystad, Leiden en Rotterdam (gerekend vanaf het centrum). Minimumleeftijd: 25 jaar. Wijnproeverij is alleen mogelijk thuis of in overleg op een andere locatie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals

Over Thuisproeverij

Thuisproeverij verzorgt diverse wijnproeverijen aan huis of op een locatie naar keuze. Kijk, wals, ruik, proef en geniet samen met vrienden of familie en laat je meevoeren langs bijzondere wijn-spijs-combinaties en ga op zoek naar jouw favoriet. De wijnadviseur komt langs met een selectie van tien verschillende wijnen uit onder meer Italië, Oostenrijk, Spanje en Portugal. Tijdens de proeverij leer je hoe je wijn proeft en hoe je smaken kan herkennen. Uiteraard geeft de wijnkenner ook uitleg over de herkomst en achtergrond van de wijnen. Ook is er tussendoor voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.