Geen nieuwe meldingen

zwaan totaal service

4, 6 of 8 uren verhuisservice incl 2 verhuizers en transport van Zwaan Totaal Service

Kies optie

In een Notendop

Met een ruime verhuiswagen en 2 ervaren verhuizers staan je spullen binnen no time in je nieuwe onderkomen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 154 voor 4 uren verhuisservice met 2 verhuizers incl. transport (waarde € 380)
  • € 219 voor 6 uren verhuisservice met 2 verhuizers incl. transport (waarde € 570)
  • € 279 voor 8 uren verhuisservice met 2 verhuizers incl. transport (waarde € 760)

Nieuw huisje, appartementje, wooncaravan? Proficiat! Maar nu moeten al je meubels, boeken en keukengerief naar een nieuwe locatie… Verhuizen kan een hele onderneming zijn, dus helpt Zwaan Totaal Service je graag een aantal handjes. Ze helpen je met het inladen van 1 van hun verhuiswagens met 20 m3 ruimte. Twee potige en professionele verhuizers weten precies hoe al jouw spullen het beste op hun nieuwe plek geraken. Ook kunnen ze je helpen met het (de)monteren van meubelen zoals kasten, bedden en tafels. Dit kan je natuurlijk ook zelf doen om tijd uit te sparen. Heb je een verhuislift nodig, kan je deze ook huren voor € 90 per uur extra. Verhuisdozen zijn beschikbaar voor € 3 per stuk, waarvan € 1 borg.

Zwaan Totaal Service

Zwaan Totaal Service is een professionele verhuisservice met de nodige know-how en vakmensen om jouw verhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vanuit hun uitvalsbasis in Barneveld helpen ze je naar je nieuwe stulpje. Verder zijn ze ook gekwalificeerd voor alles wat met raamdecoratie te maken heeft.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: buiten een straal van 90 km vanaf vertrekpunt Barneveld geldt een toeslag van € 10. Het huren van een verhuislift is mogelijk voor € 90 per uur incl. BTW. Verhuisdozen zijn beschikbaar voor € 3 per doos waarvan € 1 borg.
Reserveren: verplicht minimaal 2 weken van tevoren telefonisch op 084 877 8679, o.v.v. Groupon. Als je daadwerkelijk over twee weken verhuist, meldt dit dan op tijd i.v.m. planning van Zwaan Totaal Service.
Meer info: exclusief eventuele parkeerkosten. Alleen geldig wanneer de hele verhuizing via Zwaan Totaal Service wordt gedaan. Zaterdag geldt een toeslag van 20% (op de Groupon-prijs). Voor werkzaamheden op zon-en feestdagen geldt een toeslag van 50% (op de Groupon-prijs). Dit wordt betaald via een factuur of eventueel contant in overleg met de verhuizers. De tijd gaat in vanaf het moment dat de verhuizers in Barneveld vertrekken. Als de gekozen uurtermijn wordt overschreden, wordt er € 25 per extra kwartier in rekening gebracht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over zwaan totaal service