Proef een voor-, hoofd- en nagerecht naar keuze, bijv. Gerookte Eendenborst vooraf, Steak-tartaar als main en een Kaasplateau toe.
Verras je smaakpapillen met een tongstrelende massage bestaande uit vier gangen van de chef, gebaseerd op het altijd veranderende menu.
Neem je smaakpapillen mee uit en maak er een feestje van met eerlijke gerechten met een Frans-Mediterrane signatuur.
Laat je verrassen door de dagelijks wisselende gerechten van deze hotspot op het Amsterdamse Cruquiuseiland.
Of je de avond nou begint met iets kleins of eindigt met iets zoets, het wordt hoe dan ook genieten.
Zet jouw coffeedate alvast in je agenda en verheug je bijv. op een quinoa bowl of een sandwich met geitenkaas of zalm.
Aanschuiven en genieten, dat zijn de enige twee dingen die je hoeft te doen terwijl je je 6 gangen lang in de culinaire watten laat leggen.
Bij Restaurant ‘t Havenmantsje lunch je in stijl op deze bijzondere locatie met uitzicht op de haven en aangemeerde boten.
In dit proefproces willen SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade jou graag als getuige om hun culinaire kwaliteiten te bevestigen.